İstanbul / Bayrampaşa Tuna Anaokulu

Adres:YILDIRIM MAH. ATLAS SK. MEHMET AKIF INAN ORTAOKULU BLOK NO: 12-14 İÇ KAPI NO: 1 BAYRAMPAŞA / İSTANBUL Web Sitesi:https://tunaanaokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Bayrampaşa Okulları, İstanbul Anaokulları, İstanbul Bayrampaşa Anaokulları, Anaokulu Haberleri, İstanbul Anaokulu Haberleri, İstanbul Bayrampaşa Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://tunaanaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitim Programı, başkaları tarafından hazırlanan bilgiyi kabul etmek yerine, kendi akıllarını ve becerilerini kullanarak özgün çalışmalar yapmalarını sağlamak üzere yapılandırılmıştır. Çocukların bedensel, bilişsel, duygusal, sosyal, kültürel, dil ve hareket gibi çok yönlü gelişmelerini destekleyecek eğitim ortamı hazırlamak, kendisiyle barışık tüm gelişim alanlarında yeterli, kendine güvenen, iş birliğine açık, yaratıcı düşünebilen, öz bakım ihtiyaçlarını karşılayabilen, problemli davranışları giderici bir eğitim ortamı hazırlamak, sosyal faaliyetler düzenleyerek gelişimde ulaşılan başarıyı sergilemek, velilere çocuk eğitimi hakkında rehberlik yapmak, okul öncesi eğitimin amaçları ve çocukların davranışları hakkında bilgilendirmek, yazılı literatürlerle velinin eğitimini desteklemek, öğrencilerimi Ülke kültürüne ve değerlerine bağlı, insani değerlerle donatılmış, Atatürkçü düşünce yapısına sahip, Demokratik, Laik ve İnsan Haklarına Saygılı bireyler olarak yetiştirmek hedefimizdir
MisyonÖğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız.
Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız.
Çevremize de eğitim vermek için varız.
Severek gelebilinecek bir okul ortamı hazırlamak için varız.
Geleceğimize en kaliteli insanı yetiştirmek için varız.
Başarılar-07.05.2018 TARİHİNDE İL MİLLİ EĞİTİM VE İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN TEMİZLİK VE HİJYEN KURALLARINA UYGUN BULUNDUĞUNDAN BEYAZ BAYRAK ALMIŞTIR.

-01.10.2009 TARİHİNDE BAŞLATILAN COMENIUS PROJESİ BAŞARIYLA TAMAMLANMIŞTIR.TUNA ANAOKULU COMENIUS PROJESİNDE 7 AVRUPA ÜLKESİNE EV SAHİPLİĞİ YAPTI. PROJEDE TÜRKİYE BULGARİSTAN MACARİSTAN İSVEÇ AVUSTURYA ROMANYA LETONYA POLONYA YER ALDI.
AdresYILDIRIM MAH. ATLAS SK. MEHMET AKIF INAN ORTAOKULU BLOK NO: 12-14 İÇ KAPI NO: 1 BAYRAMPAŞA / İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://tunaanaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriYILDIRIM MAHALLESİ
UlaşımOkulumuz Bayrampaşa İlçesi merkezine 1,5 KM uzaklıktaTIR. Okulumuza Tramvay (Ali Fuat Başgil Durağında inilerek Adapark a çok yakındır. İETT ile Bayrampaşa otobüslerine binilerek Yıldırım Durağında inilerek, Bayrampaşa Minübüsleri ile yine Yıldırım Durağında inilerek ulaşılabilir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Bayrampaşa İlçesi merkezine 1,5 KM uzaklıktaTIR.
Servis BilgisiSERVİS TAŞIMACILIĞI BULUNMAMAKTADIR.
Öğretim ŞekliİKİLİ EĞİTİM ÖĞRETİM
Ders Saatleri08.00 - 18.00
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
ProjelerBESLENME DOSTU
OKULUM TEMİZ
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı133
Kaynak:https://tunaanaokulu.meb.k12.tr/34/25/752214/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)