İstanbul / Kadıköy Mehmet Sait Aydoslu İşitme Engelliler İlkokulu

Telefon:0216 358 09 61 Adres:GÖZTEPE MAH. BESTEKAR ZİYA SK. DEVECIOĞLU YAPI BLOK NO: 1 İÇ KAPI NO: 1 KADIKÖY / İSTANBUL Web Sitesi:https://msaieilkokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Kadıköy Okulları, İstanbul İlkokulları, İstanbul Kadıköy İlkokulları, İlkokul Haberleri, İstanbul İlkokul Haberleri, İstanbul Kadıköy İlkokul Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİşitme engelli öğrencilerimizi sözlü, yazılı ve duygusal iletişim kurabilen, kendisine özgüveni olan,çevresinde saygı ve güven uyandıran, topluma faydalı bireyler olarak yetiştirip yarınlara hazırlamaktır. Ayrıca, okulumuzda öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul ederek; öğrenme için her türlü fırsatı vererek ; öğrencilerin ilgi , istidat ve kabiliyetleri doğrultusunda yetişmelerini, hayata ve üst öğrenime hazırlanmalarını sağlamaktır.
Misyonİşitme engelli çocukları ve ailelerini doğal-sözel işitsel yönteme göre uygun eğitim ortamlarından faydalanarak; dinlemeyi,konuşmayı öğretip geliştiren; ilgi ve yetenekleri doğrultusunda rehberlik eden; ruhen-bedenen sağlıklı,çağdaş Türk bireyleri yetiştirmektir. Ayrıca, öğrencilerimizin bir bütün olarak zihinsel, duygusal ve bedensel yönden potansiyellerini tüm insanlık için sağlıklı kullanabilen; milli ve manevi değerlerimize sahip çıkan; diline kültürüne, bayrağına, vatanına değer vermeyi ve bunları korumayı ilke edinen demokratik, çağdaş, laik eğitim hizmetleri sunmaktır.
Telefon0216 358 09 61
Faks(216) 358 0961
AdresGÖZTEPE MAH. BESTEKAR ZİYA SK. DEVECIOĞLU YAPI BLOK NO: 1 İÇ KAPI NO: 1 KADIKÖY / İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://msaieilkokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Kadıköy ilçesinin Göztepe semtinde kalmaktadır. Konum olarak "Oyuncak Müzesi" ile "Göztepe tren istasyonu" arasında kalmaktadır.
UlaşımOkulumuzun ilçe merkezine uzaklığı 5 KM , il merkezine uzaklığı ise 22 KM´dir.(Verilen uzaklık bilgileri araba içindir.)Hem "Fahrettin Kerim Gökay" Caddesini hem de "Bağdat" Caddesini kullanarak okulumuza ulaşabilirsiniz. Bu iki caddeden geçen bir çok otobüse binebilirsiniz. Ayrıca bitmesi halinde Marmaray´ın Göztepe durağı da sizin için kolay bir seçenek olacaktır.
Merkezden UzaklıkOkulumuzun ilçe merkezine uzaklığı 5 KM , il merkezine uzaklığı ise 22 KM´dir.(Verilen uzaklık bilgileri araba içindir.)
Ders Saatleri09:00 - 15:10
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı3
  • Öğrenci Sayısı11
  • Derslik Sayısı3
Kaynak:https://msaieilkokulu.meb.k12.tr/34/12/746781/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)