Kaynak:https://767531.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVizyon: Farklılığın bir zenginlik olduğunu benimseterek, toplumun farklı gelişen bireylere yönelik farkındalıklarını arttırmak ve olumlu bakış açısı geliştirmelerini sağlamak.
MisyonMisyon: Hayatı hep geriden takip etmek zorunda kalan engelli bireyleri yaşama biraz daha yaklaştırmak, onları hayatın içine katmak, Toplumun zihinsel engellilere takındığı olumsuz tavrı yıkmak, Çeşitli nedenlerle bir takım yetersizlikleri olan öğrencilerin bu yetersizliklerini giderip toplumla beraber yaşamalarına olanaklar sağlamayı hedefliyoruz. Şu anda da var olan saygı, hoşgörü, işbirliği ve paylaşımların devamlılığı için, Öğrencileri bulunduğu seviyeden daha iyi seviyeye çıkarmak ve onları sosyal hayata hazır hale getirebilmek en büyük amacımız olacaktır. Ayrıca işletmelerin belgeli Eleman Eksikliğini tamamlamak Öğrencilerin eğitim öğretim hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanmaları sağlamak ve bir şeyler üretebildiğinin ve bu sevinci yaşatmaktır. Bize ülkesine ve tüm insanlığa yararlı, üretici, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı nesiller yetiştirmek için Kâğıthane Özel Eğitim Meslek Okulu olarak hizmete hazırlanıyoruz.
Faks.
AdresTELSİZLER MAH. BALKON SK. OKUL ALANI SİTESİ NO 6 KAĞITHANE / İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://767531.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriGÜLTEPE MTAL KAMPÜSÜ
Ulaşım2KMTELSİZLER MAHALLESİ HAKİM SOKAK NO:4 KAĞITHANE / İSTANBUL ( ÖĞRETMENLER DURAĞININ KARŞISI) İETT ile ulaşım: 62 - Kağıthane Kabataş
62G - Güzeltepe Kağıthane Beşiktaş
65G - Gültepe Şişli otobüsleri ile gelip
65A – Çağlayan Kağıthane Seyrantepe
Talatpaşa Caddesi Öğretmenler Durağında inabilirsiniz. Yada Taksim 4. Levet Metro hattını kullanarak Levent Metro istasyondan inip okula yürüyebilirsiniz
Merkezden Uzaklık2KM
Servis BilgisiTAŞIMALI EĞİTİM
Kontenjan Bilgileri30
Ders Saatleri09:00-13:00
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerOkulumuz 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı itibarıyla yeni açılması ve pandemi dolayısıyla uzaktan eğitim yapılması, Etkinliklerimiz tam yapılamamıştır.
Bilimsel EtkinliklerOkulumuz 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılı itibarıyla yeni açılması ve pandemi dolayısıyla uzaktan eğitim yapılması, Etkinliklerimiz tam yapılamamıştır.
  • Öğretmen Sayısı8
  • Öğrenci Sayısı37
  • Derslik Sayısı1
Kaynak:https://767531.meb.k12.tr/34/13/767531/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)