İstanbul / Kartal Öğretmen Selma Akay Ortaokulu

Telefon:02163774457--0 Adres:YAKACIK YENİ MAH. MÜHÜRDAR CAD. ÖĞRETMEN SELMA AKAY IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO 2 KARTAL / İSTANBUL Web Sitesi:https://ogretmenselmaakayortaokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Kartal Okulları, İstanbul Ortaokulları, İstanbul Kartal Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, İstanbul Ortaokul Haberleri, İstanbul Kartal Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://ogretmenselmaakayortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonGeleceğe yön veren " İlkleri ve Enleri" çıkaran; yetiştirdiği öğrencilerle toplumda saygı ve güven uyandıran, sosyal ve kültürel etkinliklerde adından söz ettiren, modern eğitim teknolojileriyle donatılmış, topluma önderlik edecek, manevi değerlere sahip bireylerin yetişmesinde örnek gösterilen, öncelikli olarak tercih edilen bir eğitim kurumu olmaktır.
MisyonSoran,sorgulayan, sürekli kendini yenileyen,sürekli öğrenen; Problemlere çözüm üreten,yapıcı eleştirilere ve farklı görüşlere saygı duyan, sosyal hayatta kendisine rahatça yer bulan, duygu ve düşüncelerini rahatça ifade eden, tarih bilincine sahip, geçmişinden güç ve ilham alan, bugününü yorumlayan, öğüt vermekten çok öğrendiklerini yaşayarak örnek olmanın önemine inanan, belli kalıplara ve önyargılara mahkum olmadan dinini orijinal kaynağından okuyup anlayabilme amacı güden, dini temsil yeteneklerine sahip, başarıya odaklı çalışkan ve yüksek kariyerli bireyler yetiştirmektir.
Telefon02163774457--0
Faks02164519099
AdresYAKACIK YENİ MAH. MÜHÜRDAR CAD. ÖĞRETMEN SELMA AKAY IMAM HATIP ORTAOKULU BLOK NO 2 KARTAL / İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://ogretmenselmaakayortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriKARTAL YAKACIK
Ulaşım5 KMKartal´dan Yakacık istikametinde olan tüm minübüsler okulumuzun önğnden geçmektedir. ayrıca Kadıköy-Uğurmumcu iett si olan 21U, Altbostancı-Uğurmumcu iett 17S, Üsküdar-Uğurmumcu iett 16U okulumuzun önünden geçmektedir.
Merkezden Uzaklık5 KM
Ders Saatleri08.50-15.25
Yabancı DilİNGİLİZCE
Isınma TürüDOĞALGAZ
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı20
  • Öğrenci Sayısı422
  • Derslik Sayısı11
Kaynak:https://ogretmenselmaakayortaokulu.meb.k12.tr/34/14/766906/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)