İstanbul / Sarıyer Gümüşdere Ortaokulu

Telefon:0212 203 80 04 Adres:Uskumruköy Mah. Arıköy Sitesi Gümüşsuyu Cad. No1 34450 Sarıyer/İstanbul Web Sitesi:https://gumusdereortaokulu.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Sarıyer Okulları, İstanbul Ortaokulları, İstanbul Sarıyer Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, İstanbul Ortaokul Haberleri, İstanbul Sarıyer Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://gumusdereortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAsgari genel kültür düzeyine sahip, yaparak yaşayarak öğrenmeyi bir hayat tarzı haline getiren, düşünmeyi, sorgulamayı alıştıran, temel yaşam becerilerini önemseyen ve öğrencilerine kazandırmaya çalışan, beceri eğitimine ve proje odaklı öğrenmeyi sağlayarak sorun çözme becerisini kazandıran bir temel eğitim vermek temel vizyonumuzdur.
MisyonMilli ve manevi değerlere bağlı, okul sorumluluğunun yanında kendisine, ailesine, çevresine, doğaya ve dünyaya duyarlı, kendi kendine öğrenebilen, öğrenmeyi bir hayat tarzı haline getirmek ve bu anlayışı öğretmen, öğrenci, veli ve diğer paydaşlardan oluşan sosyal ağımızda yaşatmak temel misyonumuzdur.
Telefon0212 203 80 04
Faks(212) 203 8004
AdresUskumruköy Mah. Arıköy Sitesi Gümüşsuyu Cad. No1 34450 Sarıyer/İstanbul
İnternet Sitesihttps://gumusdereortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriOkulumuz Gümüşdere Mahallesinde bulunmaktadır.
UlaşımOkulumuz Sarıyer ilçe merkezine 15 km uzaklıktadır.Okulumuz, mevcut okul binamızın depreme dayanıklı olmaması gerekçesiyle boşaltılmasının ardından eğitim öğretim Anafartalar İlkokulu binasında (Uskumruköy Mah. Arıköy Sitesi Gümüşsuyu Cad. No:1 34450 Sarıyer/İstanbul) devam etmektedir. Okulumuza Ferahevler´de bulunan Sarıyer Kaymakamlığı önünden kalkan minibüslerle ve Hacıosman Metro İstasyonundan kalkan 152 Hat nolu İETT otobüsleriyle ulaşılabilir.
Merkezden UzaklıkOkulumuz Sarıyer ilçe merkezine 15 km uzaklıktadır.
Servis BilgisiÖğrencilerimiz, taşıma yoluyla eğitime erişim uygulaması kapsamında okul binamız kapalı olduğu için Gümüşdere ile Arıköy sitesi arasında Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinesinde öğrenci servisleriyle taşınmaktadır.
Ders SaatleriOrtaokul:14:00 - 19:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüDOĞALGAZ(KOMBİ)
İnternet BağlantısıUydu İnternet (VSAT)
Sportif EtkinliklerÖğrencilerimiz, Futbol, Futsal, Basketbol, Voleybol, masa tenisi, yakan top gibi sportif faaliyetler gerçekleştirmektedirler.
Bilimsel EtkinliklerOkulumuzda her öğrencimiz en az bir dersten proje çalışmaları gerçekleştirmekte olup bunun yanı sıra farklı okul, kurum ve üniversitelerle işbirliği halinde projeler yürütülmektedir.
ProjelerOkulumuzda her öğrencimiz en az bir dersten proje çalışmaları gerçekleştirmekte olup bunun yanı sıra farklı okul, kurum ve üniversitelerle işbirliği halinde projeler yürütülmektedir.
  • Öğretmen Sayısı10
  • Öğrenci Sayısı86
  • Derslik Sayısı5
Kaynak:https://gumusdereortaokulu.meb.k12.tr/34/17/739148/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)