İstanbul / Tuzla Seniye - Hüseyin Özalp Anaokulu

Telefon:0216 446 48 90 Adres:Mahalle POSTANE Cadde/SokakTURUNCU Dış Kapı No4 TUZLA/İSTANBUL Web Sitesi:https://seniyehuseyinozalp.meb.k12.tr İstanbul Okulları, İstanbul Tuzla Okulları, İstanbul Anaokulları, İstanbul Tuzla Anaokulları, Anaokulu Haberleri, İstanbul Anaokulu Haberleri, İstanbul Tuzla Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://seniyehuseyinozalp.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonAtatürk, vatan,millet, bayrak,aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresi ile iyi iletişim kurabilen dürüst, ilkeli, çağdaş, düşünceli, hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve Türkçeyi doğru ve güzel konuşan, hayal güçlerini ve yaratıcılıklarını geliştirmek, onları ilkokula hazırlamak.
MisyonAtatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler yetiştirmek ve bir üst düzeydeki okullara hazırlamak. Okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması ve geliştirilmesi, okulumuzu örnek bir okul haline getirmektir.
Genel ahlak kurallarını çok iyi benimseyen, paylaşımcı, kendi çıkarları için değil, toplum bilinciyle çalışan bireyler yetiştirebilmektir. Çalışmalarımızda, öğrencilerimizin zekalarını en üst düzeyde kullanabilmelerini hedefliyoruz. Bilgiyi değil, bilgiyi elde etme yollarını öğretiyoruz. Her öğrencimize sosyal statü ayrımı yapmaksızın eşit yaklaşımımızla onların özgüvenlerini ön plana çıkarıyoruz. Biliyoruz ki kendine güvenen, girişimci, sosyal bireyler toplumu daima daha üst seviyelere taşıyacaktır.
Telefon0216 446 48 90
Faks(216) 446 4891
AdresMahalle POSTANE Cadde/SokakTURUNCU Dış Kapı No4 TUZLA/İSTANBUL
İnternet Sitesihttps://seniyehuseyinozalp.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriPostane mah. Barboros Hayrettin Cad. Turuncu sok. No:4 Tuzla
UlaşımMerkezdeMinibüs, Otobüs
Merkezden UzaklıkMerkezde
Ders Saatleri8:00-13:00
13:00-18:00
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı24
  • Öğrenci Sayısı474
  • Derslik Sayısı8
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://seniyehuseyinozalp.meb.k12.tr/34/32/733605/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)