İstiklal Marşı’mızın Kabulünün 94. Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy´u Anma Programı

OKULUMUZDA İSTİKLAL MARŞI’MIZIN KABULÜNÜN 94. YILDÖNÜMÜ VE MEHMET AKİF ERSOY´U ANMA PROGRAMI DÜZENLENMİŞTİR.

 

“İstiklal Marşı’nın Kabulünün 94.Yıldönümü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” münasebetiyle, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından resmi kutlama programı bu yıl okulumuzun uhdesine verilmiştir. Bu münasebetle okulumuz Edebiyat öğretmenlerinden Meltem Parlak, Yasemin Pençe, Gönül Kapucu, Nilüfer Uluç, Nilgün Sevinç, Fatma Ayhan, Sema Yücelli , Mehmet Mamaş; okulumuz müzik dersi öğretmeni Hüseyin Kireççi; Bilişim Teknolojileri dersi öğretmeni Mehmet Tahir Öztürk ve Tarih öğretmeni Göknur Çelik, müdür yardımcısı Sıddıka Şahin’in koordinatörlüğünde, farklı sınıf seviyelerindeki öğrencilerle birlikte progamı hazırlamış ve sunmuşlardır.

Okul müdürü, müdür yardımcıları ve tüm çalışanların da kıymetli katkılarıyla gerçekleşen programımıza Kadıköy kaymakamı sayın Birol Kurubal, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Müdürü sayın Ömer Yahşi, Kadıköy Belediye Başkan Yardımcısı, Kadıköy İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri ve yardımcıları ile Kadıköy İlçesindeki muhtelif okulların müdürleri iştirak etmişlerdir.

Programımızda okul müdürümüz sayın Osman Erdem başta olmak üzere mutad protokol konuşmaları tamamlandıktan sonra, Mehmet Akif Ersoy’un hayatından kesitler tiyatral olarak verilmiş, Bülbül şiiri oratoryo ile sunulmuş, İstiklal Marşı okunmuştur. Öğretmenlerimiz , o dönemin kıyafeti, üslup ve söyleyişiyle şiirlerinden seçkilerle Mehmet Akif Ersoy’un duygu ve düşünce dünyasını merasimde hazır bulunanlara aktarmışlardır. Küfe şiiri dramatize edilmiştir. Okulumuz öğrencilerinden oluşan koro ise biri bizzat okul müzik öğretmenimiz Hüseyin Kireççi tarafından bestelenen iki eseri seslendirerek kutlama ve anma programını tamamlamıştır.

Okulumuzun sunumunun ardından İlçe çapında yapılan yarışmanın ödülleri takdim edilmiş ve misafirlerimiz mütevazi bir ikram ile uğurlanmıştır.

Okulumuzdaki programımıza katılarak bizi onurlandıran Kadıköy Kaymakamımız sayın Birol Kurubal´a ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sayın Ömer Yahşi´ye şükranlarımızı sunarız.

Kadıköy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Okul Yönetimi


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Kadıköy Kadıköy Ahmet Sani Gezici Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)