Kahramanmaraş / Göksun Göksun Şehit Ali Özdemir Anaokulu

Telefon:0344 714 3040 Adres:Pınarbaşı Mahallesi Kekilli Ahmet Caddesi METEM Yanı GÖKSUN/KAHRAMANMARAŞ Web Sitesi:https://goksunsehitaliozdemiranaokulu.meb.k12.tr Kahramanmaraş Okulları, Kahramanmaraş Göksun Okulları, Kahramanmaraş Anaokulları, Kahramanmaraş Göksun Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Kahramanmaraş Anaokulu Haberleri, Kahramanmaraş Göksun Anaokulu Haberleri
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyonİlçemizde, uygulamalarıyla ve eğitim seviyesiyle örnek gösterilecek, öğrencileri ilkokula ve hayata hazır hale getirecek, başarılı bir okul olmak
MisyonAnasınıfı seviyesindeki çocukların okullaşma oranını artırarak; onları beden, zihin ve sosyal yönden desteklemek ve vatanını seven milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, düşünen ve düşündüklerini kolayca ifade edebilen bireyler yetiştirmek.
Telefon0344 714 3040
AdresPınarbaşı Mahallesi Kekilli Ahmet Caddesi METEM Yanı GÖKSUN/KAHRAMANMARAŞ
İnternet Sitesihttps://goksunsehitaliozdemiranaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriGöksun, Kahramanmaraş il merkezine 75 km uzaklıkta bulunan bir ilçedir. İlçe, Binboğa Dağı eteklerinde, Törbüzek Çayı ve Kayseri-Kahramanmaraş yolu üzerinde, 1240 metre yükseklikte, Göksun Ovası´nda kurulmuştur. 2011 yılı Türkiye İstatistik Kurumu (TUİK) verilerine göre Göksun´un toplam nüfusu 54.024 olarak görülmektedir. Yüz ölçümü 1920 km²dir. Akdeniz Bölgesi´yle İç Anadolu arasında yer alan ilçede, geçiş bölgesi iklim özellikleri görülür.
UlaşımOkulumuz, Göksun ilçesi merkezinde olup okulumuzun il merkezine uzaklığı yaklaşık 75 km´dir. İlçe, karayol ulaşım bakımından elverişli bir yerdedir. İlçe merkezine ulaşım yaya, taksi veya dolmuşlarla, il merkezine ulaşım ise şehirler arası otobüslerle veya dolmuşlarla sağlanmaktadır. Karayolu dışında ulaşım aracı bulunmamaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz, Göksun ilçesi merkezinde olup okulumuzun il merkezine uzaklığı yaklaşık 75 km´dir.
Öğretim ŞekliNormal
Ders Saatleri09.00-14.00
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Bilimsel EtkinliklerYıl boyunca yapılan bilimsel deneyler, gözlemler için sene sonunda bilim şenlikleri düzenlenerek katılımcılara sunulmaktadır.
ProjelerÇocukların gelişim özellikler ve ilgileri doğrultusunda grup projeleri yapılmaktadır.
  • Öğretmen Sayısı9
  • Öğrenci Sayısı100
  • Derslik Sayısı5
  • Yemekhane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
Kaynak:https://goksunsehitaliozdemiranaokulu.meb.k12.tr/46/06/759370/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)