Karabük / Safranbolu Bağlar Şehit Atilla Bodur İlkokulu

Telefon:0 370 712 79 20 Adres:CEMALCAYMAZ MAH. ELFİREK CAD. SAFRANBOLU ATATÜRK ANADOLU LISESI BLOK NO 8 SAFRANBOLU / KARABÜK Web Sitesi:https://safranbolubaglar.meb.k12.tr Karabük Okulları, Karabük Safranbolu Okulları, Karabük İlkokulları, Karabük Safranbolu İlkokulları, İlkokul Haberleri, Karabük İlkokul Haberleri, Karabük Safranbolu İlkokul Haberleri
Kaynak:https://safranbolubaglar.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonİSTİYORUZ Kİ...
Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.
İSTİYORUZ Kİ...
Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini ve okulun onların beklentilerini karşılamalarında yardımcıları olduğunu bilsin.
İSTİYORUZ Kİ...
Okulumuzda, hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın.
İSTİYORUZ Kİ...
Okulumuzdan, çalışanlar gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları cevaptan korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın.
İSTİYORUZ Kİ...
Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
MisyonBiz temel eğitim kapsamında bir ilkokuluz. Öğrencilerimizin, MLO standartlarına göre almaları gereken müfredat konularını, en son eğitim teknolojileri ve yöntemleri uygulayarak vermeye çalışıyoruz.
Öğrencilerimizin çok çeşitli sosyal çevrelerden gelmeleri nedeni ile ortaya çıkacak bütün olumsuzlukları yenmek, arzularını doyurmak, özlemlerine cevap vermek, gelecekteki beklentilerine bizim verdiklerimizi alarak ulaşabileceklerine inandırmak, onları; aynı okul potasında eritip eşitleyerek hepsinin aynı başarıya ulaşabilecekleri konum ve olanaklardan öğrenmelerini sağlamak hedefimizdir.
Biz; öğrencilerimizin kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak, 21. yy.ın gelişen gereksinimlerine yanıt verebilecekleri bilgi ve becerilerle donatmak, kendilerini gerçek yaşamla kucaklaştırıp bulundukları ortamdan haz duymalarını sağlamak için varız...
Telefon0 370 712 79 20
AdresCEMALCAYMAZ MAH. ELFİREK CAD. SAFRANBOLU ATATÜRK ANADOLU LISESI BLOK NO 8 SAFRANBOLU / KARABÜK
İnternet Sitesihttps://safranbolubaglar.meb.k12.tr
Harita
Ulaşımİlçe Merkezinde
Ders Saatleri09.00 - 12.30
13.30 - 15.05
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı13
  • Öğrenci Sayısı184
  • Derslik Sayısı20
Kaynak:https://safranbolubaglar.meb.k12.tr/78/05/715011/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)