Karaman Tobb Fen Lisesi Öğrencilerinden "Şiir Dinletisi" ve "Tiyatro Gösterisi"

Okulumuz yıl sonu etkinlikleri kapsamında Edebiyat öğretmenlerimiz Cumali BÜKER ve Ömer APALI danışmanlaığında hazırlanan "Şiir Dinletisi ve Tiyatro Gösterisi" 11Mayıs Çarşamba günü Piri Reis Kültür Merkezi'nde seyircisiyle buluştu. 

Sahnede ilk olarak Edebiyat öğretmenimiz Ömer APALI tarafından hazırlanan "Şiir Dinletisi" sergilendi. Performanslarıyla göz dolduran öğrencilerimiz seyircilerin yoğun alkışlarıyla sahneyi Edebiyat öğretmenimiz Cumali BÜKER tarafından kaleme alınan ve hazırlanan "Tiyatro Gösterisi"ne bıraktılar. Öğrencilerimiz başarıyla sergiledikleri oyun sonunda sahneden yoğun alkışlar eşliğinde ayrıldılar. Gösterinin ardından öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eden Okul Müdür Yardımcısı Resul YILMAZ tarafından geceyi hazırlayan öğretmenlerimize çiçek takdim edildi.

Bu güzel gecenin mimarları olan öğretmenlerimizi , kendi bestesiyle ve yorumuyla geceye eşlik eden Okul Müzik Öğretmeni Mesut MURAT'ı ve öğrencilerimizi tebrik ediyor, bizleri yalnız bırakmayan seyircilerimize teşekkür ediyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Merkez Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Fen Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)