"Karaman Valiliği Karaman İl Jandarma Komutanlığı ve Karaman İl Emniyet Müdürülüğü Siber Suçlarla Mücadele Ekipleri Okulumuzu Ziyaret Etti. "

        Karaman Valiliği İl Jandarma Ekipleri Karaman İl Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele ekipleri 14.04.2022 Cuma günü öğleden sonra 13.30'da okulumuzu ziyaret ettiler. Öğrencilerimize Karaman İl Jandarma komutanlığında görevli Trafik, Narkotik ve Asayiş birimlerince Jandarma ekiplerinin kullanmış olduğu uygulamalar, çalışma usulleri hakkında bilgileri verdiler. Yine ekiplerinde görev yapan arama, kurtarma köpekleriyle öğrencilerimizin de katılımlarıyla küçük bir gösteri düzenlediler. Öğrencilerimizin jandarma ekiplerini daha yakından tanıması ve kullandığı araçlar hakkında bilgi sahibi olabilmeleri için ekipmanlar üzerine açıklamalar yaptılar, ekipmanları öğrencilerimizin kullanmasına izin verdiler. Programımız Karaman Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele birimi ekiplerinin öğrencilerimize yönelik düzenlemiş olduğu seminer ile devam etti. Seminerin ikinci aşamasında ise Karaman İl Jandarma Narkotik Birimlerince öğrenci ve öğretmenlerimize yönelik uyuşturucu ile ilgili mücadele yöntemleri hakkında bilgilendirme yapıldı.

       Okulumuza gelerek öğrenci ve velilerimize yönelik bilgilendirme faaliyetinde bulunan "Karaman İl Jandarma Komutanlığı" ve "Karaman İl Emniyet Müdürlüğü"müze okulumuz adına teşekkür ederiz.

                                                                                                                                                                                                                                                                      Okul İdaresi

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Merkez Şehit Ömer Durmaz Çok Programlı Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)