Kartal Mehmet Akif Ersoy Anadolu İ. H. L Avrupa Turu

Kartal Mehmet Akif Ersoy Anadolu İ.H.L Avrupa Turu

    (24 HAZİRAN-04 TEMMUZ 2024)

 

24     HAZİRAN PAZARTESİ: Akşam belirlenen saatlerde misafirlerimizi okulumuzdan alarak turumuza başlıyoruz. Kapıkule sınır kapısı üzerinden ülkeden çıkış yapıyoruz.

 

25     HAZİRAN SALI: Sabah saatlerinde Sırbistan’ın başkenti Belgrad’a geçiyoruz. Kalemegdan, Belgrad Kalesi, Knez mihaila, bayraklı cami gibi şehrin tarihi ve turistik mekanlarını gezip yemek ve alışveriş için serbest zaman veriyoruz. Ardından konaklama otelimizde.

 

26     HAZİRAN ÇARŞAMBA: Sabah otelde alınacak kahvaltı sonrası Macaristan’ın başkenti Budapeşte turumuza başlıyoruz. Budapeşte’deki ilk günümüzde Vaci utca’da verilecek öğle yemeği molasının ardından Gül baba türbesi, Kahramanlar meydanı, Balıkçılar Tabyası, Matthias Klisesi ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Geceleme otelimizde. Dileyen misafirlerimiz Tuna Nehri turlarına katılabilirler.

 

27     HAZİRAN PERŞEMBE: Sabah otelde alınacak kahvaltı sonrası Macaristan’ın başkenti Budapeşte’deki ikinci gün turumuza başlıyoruz. İkinci günümüzde daha çok şehrin merkezi olan Peşte tarafında olacağız.  Parlamento Binası, Aziz stefan Bazilikası, Kapalı Pazar, Tuna kıyısındaki ayakkabılar, Zincirli köprü ziyaretlerinden sonra Vaci Utca’da verilecek serbest zamanın ardından Geceleme otelimizde.

 

28     HAZİRAN CUMA: : Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası hareket ederek Avusturya’nın başkenti Viyana’ya geçiyoruz. Aziz Stephan Katedrali, Mozart’ın evi, Kartner Caddesi, Hofburg imparatorluk sarayı, Rathaus gezileri, yemek ve alışveriş için verilen serbest zamanın ardından Prag’daki otelimize transfer ve geceleme otelimizde.

 

29     HAZİRAN CUMARTESİ:  Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası Çekya’nın başkenti Prag gezimize geçiyoruz. Masal şehir Prag’da Aziz Vitus Katedrali, Astronomik Saat Kulesi, Eski Kent Meydanı, Karl Köprüsü ve Prag Kalesi gezilerimizi tamamladıktan sonra alışveriş için serbest zaman veriyoruz. Şehir gezisi sonrası konaklama otelimizde.

 

30     HAZİRAN PAZAR: Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası hareket ederek Almanya’nın en büyük üçüncü, Bavyera bölgesinin ise en büyük şehri Münih’e geçiyoruz. MarienPlatz, Neues Rathaus, St. Peter kilisesi, Frauenkirche ve Maximilian Caddesi gezilerimiz ile turumuzu tamamlıyor verilen serbest zamanın ardından konaklayacağımız otele geçiyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

01     TEMMUZ PAZARTESİ: Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası İtalya’nın en turistik şehirlerinden su kanalları ile dünyaca ünlü Venedik’e geçiyoruz. Mestre bölgesinden Vapuretto ile San Marco meydanına geçiyoruz. Öğle yemeği molasının ardından San Marco Bazilikası, Büyük kanal, Rialto Köprüsü gezilerinden sonra alışveriş ve gondol’a binmek isteyenler için verilecek serbest zamanın ardından otele geçiyoruz. Konaklama otelimizde.

 

02     TEMMUZ SALI: Sabah otelde alınan kahvaltı sonrası Slovenya’nın başkenti Ljubljana’ya geçiyoruz. Preseren meydanı, Ljubljana Kalesi, Eski şehir, Triple bridge gezilerimizden sonra verilecek serbest zamanın ardından Zagreb’deki otelimize transfer, konaklama otelimizde.

 

03     TEMMUZ ÇARŞAMBA: Sabah otelde alınan kahvaltının ardından Hırvatistan’ın başkenti Zagreb gezimize başlıyoruz. Ban Jelacic meydanı, Tkalciceva caddesi, Zagreb Katedrali gezilerimizin ardından yemek ve alışveriş için verilecek serbest zamanın sonrasında Belgrad’daki otelimize transfer. Konaklama otelimizde.

 

04     TEMMUZ PERŞEMBE: Sabah Otelde alınacak olan kahvaltı sonrası otelden ayırılıp Türkiye’ye doğru yola çıkıyoruz. Bulgaristan üzerinden süren yolculuğumuzda Başkent Sofya yemek için mini bir mola veriyor, ardından Kapıkule sınır kapısı üzerinden Türkiye’ye giriş yaparak sizleri aldığımız noktaya ulaştırıyor, başka bir gezide görüşmek üzere vedalaşıyoruz.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TUR ÜCRETİNE DAHİL OLAN HİZMETLER

·         9 gece 3-4* vb. otellerde oda kahvaltı konaklama

·         Linka turizm araçları ile tur süresince ulaşım

·         Araç içi su ikramı

·         Rehberlik hizmeti

 

 

 

 

 

 

TUR ÜCRETİNE DAHİL OLMAYAN HİZMETLER

·         Belirtilen dışında tüm öğünler

·         Müze ve ören yeri girişleri

·         Schengen vize ücreti 200€

·         Yurtdışı çıkış harcı

·         Yurtdışı seyahat sağlık sigortası

·         Tüm kişisel harcamalar

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Kartal Kartal Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)