Kaymakam Beyin Okulumuzu Ziyareti

Derince Atatürk Anaokulunda  ÖNEM Projesi “ Severek Yapıyorum “ Etkinliği Gerçekleştirildi

Öğrencilerimizin sosyal ve duygusal gelişimlerini desteklemek amacıyla önleyici bir çalışma olarak, Sayın Valimiz Seddar YAVUZ'un himayelerinde yürütülmekte olan Kocaeli ÖNEM (Kocaeli Özel Nedenlerin Engelleriyle Mücadele) Projesi kapsamında Şubat  ayı etkinliği olarak "Severek Yapıyorum " etkinliği düzenledi.

Etkinliğe  Derince Kaymakamımız Sayın Mustafa DEMİRELLİ, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan ERİN,  Şube Müdürümüz Sayın  İbrahim YIDIRIM  Büyük Birlik Partisi İlçe Başkanı Samet ÇETİN öğretmen ve öğrenciler katılımı ile gerçekleşti. Davetliler katıldı. 

      Davetliler, etkinlik kapsamında 4 yaş A sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu “ Sev Kardeşim  ve  Klup sınıfı öğrencilerinin hazırlamış olduğu “Türkiyem”  adlı dans gösterisi izledilerç  . Okulumuz 5 yaş A sınıfı öğrencilerinden Elis Berra OMURCA’nın  İstiklal Marşımızı okumasının ardından öğrencilerin kendi el emekleri hediyeleri takdim ettiler. Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz sınıfları ziyaret ederek. Öğrencilere hediyelerini takdim ettiler.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kocaeli Derince Atatürk Anaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)