Kılıçarslan Mtal'de 100. Yıl Coşkusu

"Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." Mustafa Kemal ATATÜRK

Cumhuriyetimizin 100 Yılı okulumuzda birbirinden farklı etkinliklerle kutlanmıştır.

Moda Tasarım Teknolojileri öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz Türk bayarağımızın renkerlinden oluşan kıyafet sergisini okulumuz sergi alanında gösterime sunmuşlardır.

İnşaat Teknolojisi Alan öğretmenleri ve öğrencilerimiz okulumuzun uygun alanlarına 100 yıl konulu duvar boyama çalışması yapmışlardır.

100. yıl ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okul programımız edebiyat öğretmenlerimiz tarafından okulumuz konferans salonunda yapılmıştır. Okulumuz Tarih öğretmeni Mahmut BAHÇE'nin günün anlam ve önemini belirten konuşması herkes tarafından ayakta alkışlanmıştır. Progran sonunda Yiyecek İçecek Hizmetleri alan şefi Kağan ÇELİK ve bölüm öğrencileri tarafından hazırlanan üzüm hoşafı öğrenci ve öğretmenlerimize ikram edilmiştir. 

29 Ekim Pazar günü Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü çim sahasında yapılan 100. yıl programına da tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz katılarak bayram coşkusuna eşlik etmişlerdir.

Bizlerde Mustafa Kemal ATATÜRK'ün bizlere emanet ettiği Cumhuriyete sahip çıkacağımıza ve onun gösterdiği yolda, onun ışığıyla yürüyeceğimize söz veriyoruz...

Ey yükselen nesil ! İstikbal sizindir. Cumhuriyeti biz kurduk , onu devam ettirecek sizlersiniz.  

                                                                                                           MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Nevşehir Ürgüp Ürgup Kılıçarslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)