Kırşehir / Akpınar Akpınar Anaokulu

Telefon:3864166106 Adres:Ali Paşa mh. Kızılay cd. Eski Hükümet Konağı Karşısı 40320 Akpınar/ KIRŞEHİR Web Sitesi:https://akpinaranaokulu.meb.k12.tr Kırşehir Okulları, Kırşehir Akpınar Okulları, Kırşehir Anaokulları, Kırşehir Akpınar Anaokulları, Anaokulu Haberleri, Kırşehir Anaokulu Haberleri, Kırşehir Akpınar Anaokulu Haberleri
Kaynak:https://akpinaranaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHer çocuk bizim için özeldir. Bu nedenle dünyanın neresinde doğarsa doğsun her çocuğun; sağlıklı, mutlu, kendisi ile barışık, başkalarının mutluluğunu düşünen bireyler olarak yetişmesi son derece önemlidir. Her fırsattan yararlanarak çocukların milli, manevi, ahlaki, kültürel ve insani değerlere bağlılığın gelişmesine yardımcı olmak. Onların bedensel, zihinsel, duygusal ve sosyal yönden gelişmelerini, temel alışkanlıklar kazanmalarını sağlamak ve onları ilköğretime hazırlamak temel amacımızdır.
MisyonAtatürk ilkeleri ve laik Cumhuriyete sahip çıkan, özgüveni gelişmiş, sorumluluk sahibi, edindiği bilgi ve becerileri gerçek yaşantısında kullanabilen, sağlıklı iletişim kurup tartışabilen, ulaştığı sonuçları değerlendirebilen, yeniliklere açık, teknolojik gelişmeleri takip eden, öğrenmeyi seven, seçim yapıp karar alabilen, üretken ve yaratıcı, işbirlikçi, girişken ve toplumla barışık, bireyler yetiştirmektir.
Telefon3864166106
AdresAli Paşa mh. Kızılay cd. Eski Hükümet Konağı Karşısı 40320 Akpınar/ KIRŞEHİR
İnternet Sitesihttps://akpinaranaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriAKPINAR MERKEZ
UlaşımOkulumuz İlçe Merkezinde Bulunmaktadır. İl Merkezine uzaklığı 40 km dir. Okulumuzun tüm öğretmenleri kendi imkanlarıyla servis sağlayarak gidiş geliş yapmaktadırlar.
Merkezden UzaklıkOkulumuz İlçe Merkezinde Bulunmaktadır. İl Merkezine uzaklığı 40 km dir.
Öğretim Şekliyarım gün
Ders Saatleri08:30
13:30
Isınma TürüKALORİFER
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı4
  • Öğrenci Sayısı56
  • Derslik Sayısı4
  • Yemekhane Sayısı1
  • Oyun Odası Sayısı1
  • Çok Amaçlı Salon Sayısı1
Kaynak:https://akpinaranaokulu.meb.k12.tr/40/02/750070/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)