Kitap Ayraçlarıyla Sanata Destek

**Atatürkçü Düşünce Ortaokulu Öğrencilerinden Anlamlı Proje: Kitap Ayraçlarıyla Sanata Destek**

 

Atatürkçü Düşünce Ortaokulu, 2023/2024 mezunları için özel bir anı bırakmak ve sosyal sorumluluk bilincini artırmak amacıyla anlamlı bir projeye imza atıyor.Halk Eğitim öğretmeni ve velimiz olan Nermin Karsanbaş ile gönüllü Songül Kızıldağ, Teknoloji ve Tasarım öğretmenimiz Döne Emel Erbay rehberliğinde kurulan atölyede, mezunlar için kitap ayraçları yapılıyor.

 

Ahşap yakma ve boyama tekniklerinin kullanılacağı bu atölye çalışmaları kapsamında, katılımcı öğrencilerden küçük bir bağış toplanacak. Toplanan bu bağış, Bodrum Kardeşlik Kenti'nde (Arsuz Expo Alanı yanı) bulunan Resim Atölyesi için ihtiyaç duyulan malzemelerin (boya, kalem, tuval vb.) temininde kullanılacak.

 

Atölye, öğrencilerin el becerilerini geliştirme ve sanatsal yeteneklerini ortaya koyma fırsatı sunarken, aynı zamanda kardeş okul öğrencilerinin sanatla buluşmasına da katkı sağlayacak. 

 

Atatürkçü Düşünce Ortaokulu yönetimi, projeye destek veren tüm velilere ve öğrencilere teşekkürlerini sunarken, bu tür etkinliklerin öğrenciler arasında dayanışma ve yardımlaşma duygularını pekiştirdiğini vurguladı.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Hatay İskenderun Atatürkçü Düşünce Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)