Kitap Dağıtımı

Kelkit Belediye Başkanı Ünal Yılmaz İlçede eğitime destek vermeye devam ediyor.Başkan Yılmaz; Bugünde İlçe ve köylerdeki tüm ilköğretim sınıflarına Çevre ve çocuk ajandası kitabı hediye etti.

 

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Yücel’in katılımları ile gerçekleştirilen program sonrası bir açıklama yapan başkan Yılmaz; ’’İnsanlığın ortak mirası olan tabiatı hoyratça kullanmayalım. Şayet soluduğumuz havanın, İçtiğimiz ve kullandığımız suların, yediğimiz gıdanın, bulunduğumuz yerin temiz olmasını istiyorsak , gelecek nesillere temiz, sağlıklı bir dünya bırakmak için çevremizi temiz tutalım. Bugün Minik Yavrularımıza içinde çevre ile ilgili eğlenceli bilgilerin bulunduğu ve öğrencilerin yaz ayında notlar alabileceği bir ajanda dağıttık. Öğrencilerin günlük olarak da kullanabileceği ajandaları Kelkit ve Köylerimizde bulunan bütün İlkokullara dağıtarak Çocuklarımızın gelişimine katkıda bulunmayı hedefliyoruz diyen başkan Yılmaz sözlerine şu şekilde devam etti;


Çevre ve Çocuk Ajandasıyla Çocuklarımıza şu mesajı verdik; 
"Büyükler çevreyi kirletmiş olabilir. Sizlere çok temiz bir dünya bırakmamış olabilirler. Bundan sonra sizler çevreyi temiz tutarak ve çevreyi kirletenleri uyararak bu görevi yerine getirmelisiniz. Sadece arkadaşlarınızı değil, büyüklerinizi de çevre temizliği konusunda uyarmalısınız. Sevgili çocuklar, temiz ve eğitimi ile örnek olacak ilçe hedeflerimize katkı sağlayacak bu çalışmanın verimli olacağını düşünüyorum. Geleceğimizin teminatı olan sizlere inanıyor, büyüyen ve gelişen Kelkit yolunda Eğitime desteğimizin artarak devam edeceğini belirtmek istiyorum. "ifadelerini kullandı.


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gümüşhane Kelkit Fatih Sultan Mehmet İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)