Kıymetli Müdürümüz Feyzi Oğuz'dan Veda Mesajı

Kıymetli Müdürümüze yeni görev yerinde başarılar diler, kurumumuza verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederiz. Yolunuz açık olsun...   

                  2019 yılından beri yürüttüğüm Dulkadiroğlu Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü görevimden 16.07.2024 tarihi itibarıyla görev süremin dolması sebebiyle  ayrılıyorum. Bu süre içerisinde; müdür yardımcılarım, öğretmen arkadaşlarım ve tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte Dulkadiroğlu Halk Eğitimi Merkezinde  “Halka hizmet Hakka Hizmettir” şiarıyla , her seferinde ilk günkü görev aşkıyla insanlara hizmet etmenin çabası içerisinde oldum.

        Göreve başladığım ilk günden beri mesai mefhumu gözetmeksizin, insanı odak noktasına koyan, adaletli, herkesi birleştiren sevgi ve saygıya dayalı bir yönetim anlayışı uygulayarak görevimi yapmaya çalıştım.

Görev yaptığım süre içerisinde çalışma arkadaşlarımla birlikte bulunduğumuz makamın hizmetkârı olduğunu, ulaşılamaz yerler olmadığını, kapımızı ve gönlümüzü bütün Kahramanmaraşlılara açarak kendisini rahatlıkla ifade edebildiği ve kurumumuzun güler yüzünü gördüğü yerler olduğunu göstermenin gayreti içerisinde oldum.

      Her başlangıcın bir sonu vardır. Bugüne kadar birçok kurumda göreve başladım, ayrıldım. Önemli olan ayrılırken gönüllerin müstesna yerinde yer alabilmek. Sancağı teslim ederken görevini yapmış olmanın huzuru içinde olmaktır. Ayrılıklar insanı hüzünlendirir, ancak bu üzüntümüz zamanla geçer. Fakat vicdan azabımız varsa onu dindirmek zordur. Zor zamanların insanları olmak da ayrı bir güzelliktir.

     Değerli mesai arkadaşlarım Saygıdeğer usta öğretici ve kursiyerlerimiz;

Başarılarınız, mutluluğunuz için yüreğimin tüm cömertliğiyle Allah'tan sizler için dua ve dileklerde bulunacağım. Bu konuşmamın bir veda konuşması olduğunu ve sizlere "artık yollarımız ayrılıyor" demeye dilim varmıyor. Sizlerle yollarımız hiçbir zaman ayrılmayacak. Çünkü geride bıraktığımız iz ve eserlerle, tatlı anılarla bir hoş seda kalacak. Bundan sonra da hep birlikte yine yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz..

      Sizlere hakkımı varsa helal ediyorum. Siz de bana olan hakkınızı helal ediniz. Hepinizi bu duygular içinde saygı ve sevgiyle kucaklarken, her şey günlünüzce olmasını cenabı  Haktan niyaz ederim..

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Dulkadiroğlu Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)