Kocaeli / Başiskele Kocaeli Anadolu Lisesi

Telefon:02623442691 Adres:Yeniköy Karşıyaka Mahallesi Maket Sokak No7 Başiskele/ KOCAELİ Web Sitesi:https://kocaelianadolulisesi.meb.k12.tr Kocaeli Okulları, Kocaeli Başiskele Okulları, Kocaeli Anadolu Liseleri, Kocaeli Başiskele Anadolu Liseleri, Anadolu Lisesi Haberleri, Kocaeli Anadolu Lisesi Haberleri, Kocaeli Başiskele Anadolu Lisesi Haberleri
Kaynak:https://kocaelianadolulisesi.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonBilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye’nin en başarılı okullarından biri olmaktır.
MisyonÖğrencilerimizin; bilgili , becerili , dürüst , sorumluluğunu bilen, araştıran , sorgulayan , paylaşan , çok yönlü ve tarafsız bakabilen, çevresiyle olumlu iletişim kurabilen, ortak bir genel kültürle , soruların farkında olabilen , ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek, ilgi , istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış, anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan, Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven , İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
Telefon02623442691
Faks(262) 344 4165
AdresYeniköy Karşıyaka Mahallesi Maket Sokak No7 Başiskele/ KOCAELİ
İnternet Sitesihttps://kocaelianadolulisesi.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriBaşiskele/KOCAELİ
UlaşımBaşiskele ilçe merkezindedir. Merkez ilçe olan İzmite 10 km mesafededir.Seymen Makine Kimya yolundan girilip, ilk sola dönüş. Kültür Okulları ve Başiskele Spor Salonu yanı
Merkezden UzaklıkBaşiskele ilçe merkezindedir. Merkez ilçe olan İzmite 10 km mesafededir.
Servis BilgisiKocaelinin büyük bir bölümünden servis ile öğrenciler gelmektedir.
Kontenjan Bilgileri170
Ders Saatleri08:45-16:10
Yabancı Dilİngilizce, Almanca
Isınma TürüDoğalgaz
İnternet BağlantısıADSL
  • Öğretmen Sayısı44
  • Öğrenci Sayısı719
  • Derslik Sayısı22
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://kocaelianadolulisesi.meb.k12.tr/41/01/970143/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)