Koçluk Sistemi Kapsamında Birçok Faaliyet Gerçekleştirdik

KOÇLUK PROJESİ KAPSAMINDA GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ ÇALIŞMALARIMIZ

1. Tüm sınıf gruplarında özellikle sınav gruplarında ( 8 ve 12. Sınıf) sınıf sınıf Rehber öğretmenimiz tarafından Koçluk Projesi ile ile ilgili bilgilendirme sunumları gerçekleştirildi.

2. Proje okul olmamız hasebiyle devam eden Koçluk Projesi’nde sınıf ve kişi bazlı olarak sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından öğrenci görüşmeleri gerçekleştirildi.

3. Soru çözmede karşılaşılan güçlükler ve çözüm önerileri konularında özellikle sınav gruplarımıza yönelik olarak anket çalışmaları gerçekleştirildi. Sonuçlar analiz edildi ve sorunlar tespit edilip ona göre iyileştirici çalışmalar yapıldı. İyileştirici çalışmalardan bir tanesi de akran danışmanlığı idi ve buna göre okulumuzdan mezun olan,  şu anda Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesinde okuyan mezunlarımızı okulumuza davet ederek öğrencilerimizle buluşturduk.

4. Anket neticesinde konu ile ilgili problem yaşayan birçok öğrencimiz ile rehber öğretmenimiz tarafından hem kişi bazlı hem de grup rehberliği çalışmaları gerçekleştirildi.

5. Okul bünyemizde açılan Hafızlık Pekiştirme sınıfları için de koçluk projesi yapılmakta ve dersleri alanında uzman hocalarımızla sürekli takip edilmektedir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Tekirdağ Çorlu Çorlu Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)