Konu Kazanım Sınavı ve Sonuç Bilgilendirme Sistemimiz Kuruldu (9,10 ve 11. Sınıflarımız İçin)

 

   Değerli velilerimiz ve öğrencilerimiz, 200-2021 Eğitim-Öğretim yılından itibaren 9, 10 ve 11. sınıflarımız için, eğitim sürecinin bu uzun yolunda ve Uzaktan Eğitim sürecinde öncelikli hedefimiz geleceğim mimari olan öğrencilerimize öğrenmeyi kolaylaştırmak adına sistemli bir eğitim portföyü oluşturduk.  Öğrenmeyi kalıcı ve başarılı hale getirmek için ince ince düşünüp planladığımız sistemi, öğrencilerimizin akademik başarısını takip amaçlı ürünümüzü siz değerli velilerimize ve öğrencilerimize sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından güncellenen müfredatlar doğusunda yeni yaklaşımlar merkeze alınarak 9, 10 ve 11. Sınıflarımızda Aralık 2020 itibarıyla her ay 2 adet olmak üzere I. Dönem için 3 adet Kazanım Sınavı, 3 adet Durum Değerlendirme Sınavı olacaktır. Mehmet Vergili Fen Lisesi olarak oluşturduğumuz altyapı ile birlikte öğrencilerimizin akademik başarısını artırmanın yanında sınav sonuçlarımızdan velilerimizin bilgilenmesi amacıyla gerekli altyapı sistemi oluşturulmuş, internet ağ sistemi ilgili sınıf seviyesindeki tüm öğrencilerimiz okul ismi ve okul numarası ile tanımlanmıştır. Bu sistem ile velilerimizde öğrencilerimizin konu kazanım sonuçlarını takip edebilecek olup, eğitimin en büyük paydaşı olan velilerimizi de öğrencilerimizle birlikte akademik başarımızın artırılmasına dâhil etmiş olacağız.

Sınavlarımız Uzaktan Eğitim süresince online, yüzyüze eğitim döneminde ise okul ortamında yapılacaktır. Tüm veli ve öğrencilerimize başarılar diler, destekleri için teşekkür ederiz.  

 

        KAZANIM SINAVLARI İLE İLGİLİ DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR...!

 

1) Konu Kazanım Sınavı tarihleri 2020-2021 eğitim yılı okul online dersler ile çakışmayacak şekilde düzenlenmiştir.                                                         

2) Tüm öğrencilerimizin sisteme tanımlaması okul numarası ile oluşturuldu. Sınava girecek öğrencimiz https://bes.karnemiz.com/ adresinden                                                         

ÖĞRENCİ GİRİŞİ > SINIFI > İLİ > OKUL İSMİ > OKUL NO ile giriş yaparak cep telefonuna gelen SMS ile sınavı başlatacaktır.(Size gönderilen tanıtım videosunu izleyiniz)              

3) Konu Kazanım Sınavlarına tüm öğrencilerin belirtilen internet  adresinden gün ve saatinde girmesi zorunludur. Sonrasında sistem kapanacağından giriş olmayacaktır.                       

4) Sınav tarihlerinde aşağda isimleri oluşturulan komisyon tarafından, uygun görülmesi halinde, değişiklik yapılabilecektir.                                                        

5) Sınav konuları MEB güncellenen müfredat ve sınıf seviyesini içermektedir.               

6) Konu Kazanım Sınav içeriği, sınav tarihine kadar müfredata göre işlenmesi gereken konuları içermektedir.                                                

7) Sınav sonuç bilgileri öğrenciye çıktı olarak verilmeyacak. Sonuçlar https://bes.karnemiz.com/ internet sistemi üzerinden  bildirilecektir.                             

8) Sınav esnasında kurallara uymayan, isim ve numara bilgilerinde gerçek beyanda bulunmayan, sınav düzenini bozan öğrenci                                                

hakkında gerekli disiplin işlemi uygulanarak sonraki sınavlara giremeyecektir.               

9)Her sınav için anlaşmalı yayınevine ödenmek üzere 3 TL sınav ücreti dönem sonuna kadar okul idaresine teslim edilecektir.                                                     

                                                TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARILAR DİLERİZ.....

 

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Karabük Merkez Karabük Mehmet Vergili Fen Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)