Konya / Cihanbeyli Kütükuşağı Ortaokulu

Telefon:90 (332) 692 52 32 Adres:KÜTÜKUŞAĞI MAH. 67010. SK. NO: 5/1 CİHANBEYLİ / KONYA
Konya il merkezine 140km, Cihanbeyli ilçe merkezine 40km mesafede bulunmaktadır.
Öğretmenlerimiz ulaşımı kendi araçlarıyla ve öğretmen servisi ile sağlamaktadır. Ayrıca hafta içi sabah il ve ilçe merkezine toplu taşıma aracı bulunmaktadır.
Web Sitesi:https://kutukusagiortaokulu.meb.k12.tr Konya Okulları, Konya Cihanbeyli Okulları, Konya Ortaokulları, Konya Cihanbeyli Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Konya Ortaokul Haberleri, Konya Cihanbeyli Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://kutukusagiortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonHer yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, ilimizin önde gelen okulları arasında olmak ve il düzeyinde adını duyurmak.
MisyonOkulumuz öğrencilerini; ilgi ve yeteneklerini geliştirerek onları hayata ve üst öğrenime hazırlamak, haklarını kullanma, başkalarının haklarına saygı duyma, görevini yapma ve sorumluluk yüklenebilen birey olma bilincini kazandırmak, millî ve evrensel kültür değerlerini tanımalarını, kendilerine, ailelerine, topluma ve çevreye olumlu katkılar yapan, kendisi, ailesi ve çevresi ile barışık, başkalarıyla iyi ilişkiler kuran, iş birliği içinde çalışan, hoşgörülü ve paylaşmayı bilen, dürüst, erdemli, iyi ve mutlu yurttaşlar olarak yetiştirmektir.
Telefon90 (332) 692 52 32
AdresKÜTÜKUŞAĞI MAH. 67010. SK. NO: 5/1 CİHANBEYLİ / KONYA
Konya il merkezine 140km, Cihanbeyli ilçe merkezine 40km mesafede bulunmaktadır.
Öğretmenlerimiz ulaşımı kendi araçlarıyla ve öğretmen servisi ile sağlamaktadır. Ayrıca hafta içi sabah il ve ilçe merkezine toplu taşıma aracı bulunmaktadır.
İnternet Sitesihttps://kutukusagiortaokulu.meb.k12.tr
Harita
UlaşımÖğretmenlerimiz ulaşımı kendi araçlarıyla ve öğretmen servisi ile sağlamaktadır. Ayrıca hafta içi sabah il ve ilçe merkezine toplu taşıma aracı bulunmaktadır.
Merkezden UzaklıkKonya il merkezine 140km, Cihanbeyli ilçe merkezine 40km mesafede bulunmaktadır.
Servis Bilgisiİl ve ilçe merkezine öğretmen servisi imkanı bulunmaktadır.
Ders Saatleri09:00-15:30
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer (Kömür)
İnternet BağlantısıYok
  • Öğretmen Sayısı6
  • Öğrenci Sayısı45
  • Derslik Sayısı4
Kaynak:https://kutukusagiortaokulu.meb.k12.tr/42/08/743890/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)