Köse Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünden Afrin Bölgesindeki Güvenlik Güçlerine Destek

Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında görev yapan güvenlik güçlerimize destek olmak amacıyla, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü personeli kursiyerleri tarafından organize edilen birçok hediyelik ürünler askerlerimize gönderildi.

Konuyla ilgili bilgi veren Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Talat ASAN, bakanlık tarafından başlatılan kampanya kapsamında, biz de gönüllülük esasına göre personellerimiz ve kursiyerlerimizle görüştük. Tüm arkadaşlarımız çok güzel olur, çok mutlu oluruz dediler. Kursiyerlerimiz tarafından el emeği ve göz nuru ile yapılan hediyelikler toplandı. İtina ile ambalajlandı.İlgili adrese gönderildi.

Gönderilen malzemelerden bazıları şunlar: 22 adet el örgüsü yazma, 7 adet işlemeli havlu, 23 adet el örgüsü lif, 27 çift el örgüsü patik, 11 adet gömlek, 4 takım çamaşır, 3 adet bohça, 3 adet seccade, 2 takım el örgüsü atkı bere, 2 çift ayakkabı, 2 çift yastık, 1 takım nevresim, 3 adet kazak-yelek, 1 adet örme bebek yeleği, 6 çift çorap ve ayrıca 63,76 gr değişik çeşitte küpe, 19,78 gr değişik yüzükler 15,96 gr kolye ve 19,65 gr broş gümüş hediyelikler gönderildi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Gümüşhane Köse Köse Aydın Doğan Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)