Kurumumuz Bünyesinde Açılan "Aşçı Yardımcısı" Kursu Dönem Sonu Etkinlikleri ve Belge Töreni

Kurumumuz bünyesinde faaliyet gösteren "Aşçı Yardımcılığı" kursunu tamamlayan kursiyerlerimize İlçe Kaymakamımız Sayın Fatih EROĞLU ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yavuz CANDAN!IN katılımı ile belge töreni yapıldı.

11 Ocak 2023 Çarşamba günü Ayrancı Halk Eğitim Merkezinde "Aşçı Yardımcısı" kursunu başarılıyla tamamlayan kursiyerlere Katılım Belgesi Verilme Töreni Yapıldı.   Halk Eğitim Merkezi'nde gerçekleştirilen törene Ayrancı İlçe Kaymakamı Fatih EROĞLU, Ayrancı İlçe Milli Eğitim Müdürü Yavuz CANDAN, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Polat KILINÇ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ali SEZER ve Namık ÖZÇELİK, İlçemiz eğitim kurum müdürlerimiz katılldı. Yöresel lezzetimiz olan Arabaşı Çorbası sunumu ile başlayan etkinlik, kursiyerler arası yapılan el yapımı baklava yarışması ile devam etti.  Yarışmada dereceye giren kursiyerlere ödülleri, diğer kursiyerlerimize de katılım belgeleri takdim edildi. Program, kursiyer ve katılımcıların birlikte çektirdiği hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

Bu Programın hazırlanmasında emeği geçen Kurum Müdürümüz Yusuf YİĞİTER, Müdür Yardımcımız Cumali KASAPÇOPUR, Kurum çalışanlarımız, kursiyerlerimiz ve Usta Öğreticimiz Handan DURANEL'e teşekkür ediyoruz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Ayrancı Ayrancı Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)