Kurumumuz Erasmus+ Projesi Kapsamında "Hayata Sosyal Bir Adım At" Projesini 5 - 19 Nisanda Belçika Bürükselde Gerçekleştirdi.

KURUMUMUZ ERASMUS+ PROJESİ KAPSAMINDA "HAYATA SOSYAL BİR ADIM AT" PROJESİNİ 5-19 NİSANDA BELÇİKA BÜRÜKSELDE GERÇEKLEŞTİRDİ.

"Erasmus+ / Avrupa Dayanışma Programı kapsamında Avrupa Komisyonu tarafından desteklenen K122 ADU  “Hayata Sosyal Bir Adım At’’ isimli proemiz 3 Aralık 2023-2 Aralık 2024 tarihleri arasında uygulanacaktır. Projemizin  Amacı; özeleğitimesahipbireylerinebeveynlerininbakımrolünden çıkıp  sosyalhayatakatılımınıdesteklemektir. Aileniniçindebulunduğuduygudurumveşartlardüşünüldüğündekendilerinevesosyalhayatlarınaçokzaman ayıramadıklarıortadır.Buradanyolaçıkarakbuebeveynlerevarolduklarınıhatırlatmak,kendileriiçinbirşeyleryapmanın verdiğimutluluğutattırmakhedeflenmiştir.Buebeveynlerinçocuklarıileçalışaneğitimcilerede, başka pencereden de bakmalarını sağlamak hedeflenmektedir. Proje sonuçlarımız arasında bakım veren rolündeki ebeveynlerekurslaraçmak,onlarıbirarayagetirereketkileşimleroluşturmak,öğrendikleribilgilerilebaşarmanın verdiği haz duygusunu yaşatmakbulunmaktadır. Hedef Gruplar; Çanakkale’de yaşayan ve özel eğitime sahip çocuğu yada yakını bulunan ve bakım veren kişi rolünü üstlenen bireyler ile bu alanda çalışan öğretmen ve öğreticilerdir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Çanakkale Merkez Çanakkale Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)