Kurumumuz İl İkincisi Oldu

Halk Eğitimi Merkezlerinin kurumsal kapasitelerini artırmaya yönelik çalışmaları teşvik etmek, hayat boyu öğrenme faaliyetlerine katkı sağlamak, kalite ve verimliliği artırmak, kaynakları birleştirmek yoluyla diğer resmî ve özel kurum/kuruluşlar ve sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği yapmanın amaçlandığı Halk Eğitimi Merkezlerininin Kapasitesinin Artırılması Projesi kapsamında, kurumumuz Alucra İsmail Hakkı Tekışık Halk Eğitimi Merkezi, Giresun Merkez Şehit İsmail Bay Halk Eğitimi Merkezinden sonra en fazla puanı alarak projeyi il 2.si olarak tamamlamıştır.
Halk eğitimi merkezlerinin katılımının zorunlu olduğu HEMKAP projesi kapsamında Kurum İzleme Sistemi (KİS) üzerinden gerçekleştirilen veri girişleri 15 Şubat-22 Nisan 2024 tarihleri arasında yapıldı. Bu verileri değerlendirmek üzere İl Milli Eğitim Müdürlükleri bünyesinde oluşturulan komisyonların değerlendirme ve raporlama yapmak için halk eğitimi merkezlerini ziyaret ettiler ve “HEMKAP Projesi Komisyon Değerlendirme Tutanağı” ile süreç tamamlanmış oldu.
Bu kapsamda Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğü Hayat Boyu Öğrenmeden Sorumlu Şube Müdürü Alper Aydın ve beraberindeki heyet çalışmalarımızı ve proje dosyamızı kontrol etmek üzere kurumumuza ziyarete geldiler. Yapılan incelemelerin ardından kurumumuzun il ikinciliğini tasdiklediler.
Misafirlerimizi İlçe Milli Eğitim Müdürü Ünal Saraçoğlu ve kurum müdürü Zehra Yağmur Zorba karşıladılar. Kurumumuzun başarısında emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Giresun Alucra Alucra İsmail Hakkı Tekışık Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)