Kurumumuz Öğrencileri Çisem Ördoğlu ve İkbal Gürsoy Kimya Öğretmenimiz Goncagül Balasar Ünlü Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesinde Proje Çalışmalarını Yaptılar.

Kurumumuz öğrencileri Çisem Ördoğlu ve İkbal Gürsoy Kimya öğretmenimiz Goncagül Balasar Ünlü TÜBİTAK 2204 A Liseler Arası Araştırma Projeleri kapsamında hazırlamış oldukları Küresel Isınmaya sebep olan metan emisyonunun azaltılmasına yönelik hazırladıkları  proje kapsamında Selçuk Üniversitesi Veteriner fakültesinde gerekli araştırmayı yapmışlardır. Öğrencilerimize ve öğretmenimize çalışmalarında başarılar dileriz. 

Karaman Bilim ve Sanat Merkezi Kimya proje öğrencilerinden Çisem Ördoğlu ve İkbal Gürsoy Kimya öğretmenimiz Goncagül Balasar Ünlü eşliğinde hazırlamış oldukları Küresel Isınmaya sebep olan metan emisyonunun azaltılmasına yönelik hazırladıkları  proje kapsamında Selçuk Üniversitesi Veteriner fakültesinde Prof. Dr. Nurettin Gülşen önderliğinde, araştırma görevlisi Z. Safa İnanç yardımıyla önce Fakültenin  çiftliğinde gerekli çalışmaları yapmışlar sonra da   fakültenin in Vitro laboratuvarında analiz çalışmalarını tamamlamışlardır. Yapılan proje etkinliğimiz öğrencilerimiz adına verimli olmuştur. Proje çalışmamıza destek veren Selçuk Üniversitesi Rektörlüğüne,Zeotekni bölüm başkanlığına,Prof.Dr.Nurettin Gülşen hocamıza, Z.Safa İnanç hocamıza çok teşekkür ederiz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Merkez Karaman Bilim ve Sanat Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)