"kuşlar Yuvasız Kalmasın" Kadep Paylaşma Değeri Projemiz

Afşinbey ortaokulu öğrencileri, Değerler eğitimi projesi kapsamında, doğa ve hayvan sevgisine dikkati çekmek amacıyla "Kuşlar Yuvasız Kalmasın Projesi"yle 50 kış yuvasını, belediye ekiplerinin de desteğiyle okul bahçesindeki ağaçlara yerleştirdik.

Okulda değerler eğitiminin etkin bir şekilde gerçekleştirildiğini belirten Kır, "Kuşlar Yuvasız Kalmasın projesini gerçekleştirdik. Paylaşım değerimizi gelecek nesillere aktarmak için kuşlarla yuva paylaşmayı, kuşlara yardım etmeyi öğreten bir etkinlik oldu. Çocukların gelecek hayatında tabiata, canlılara ve hayvanlara bakış açısını değiştireceğini umuyoruz" dedi.

Doğayı ve hayvanları çok sevdiğini belirten okulun 3’üncü sınıf öğrencisi Yağmur Çakmış ise hayatın paylaşmakla güzelleşeceğini söyledi.

Projemize destek veren Müdürümüz Ahmet KIR beye idarecilerimize, proje kordinatörlerimiz  Bahar Deniz KEKEÇ Sebahat ALTUNSOY, Tuğba KELEŞ e projeye destek veren diğer öğretmenlerimize, velilerimize ve canımız öğrencilerimize canı gönülden teşekkür ediyoruz.

"HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL"

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kahramanmaraş Afşin Afşinbey İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)