Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Liseler Arası Kur´an - I Kerim´i Güzel Okuma Yarışması Düzenlendi.

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Liseler Arası Kur´an-ı Kerim´i Güzel Okuma Yarışması düzenlendi.

Liseler Arası Kuran-ı Kerimi Güzel Okuma Yarışmasında Kura İle İkinci Olduk


Belediye eski Kültür Sarayı’ndaki yarışmaya Vali Ahmet Hamdi Nayir, İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, İl Müftüsü Hüseyin Hazırlar, bazı daire müdürleri, öğrenciler ve aileleri katıldı. 
Jüri üyeliğini Müftü Yardımcıları Mehmet Uzunca ile Mehmet Aslaner, Kütahya Anadolu İmam Hatip Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni Ömer Karahan, Kütahya Anadolu Lisesi Meslek Dersleri Öğretmeni Hasan Kafalı’nın yaptığı yarışma kızlar ve erkekler kategorilerinde gerçekleşti.


14´ü kız, 19´u erkek toplam 33 öğrencinin katıldığı yarışmada kızlar kategorisinde Necip Fazıl Kısa Kürek Anadolu Lisesi öğrencisi İclal Çakıcı birinci, Seyitömer Çok Programlı Lisesi öğrencisi Fatma Çakır kura ile ikinci, Nafi Güral Fen Lisesi öğrencisi İrem Özdemir üçüncü oldu.


Yarışmada dereceye giren öğrencilerin ödüllerini Vali Ahmet Hamdi Nayir ile İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger verdi.

"Bu yarışmada öğrencilerimizin başarılı olmasında katkısı olan okulumuz Din Kültür ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni  Nevin ÖZBEYE teşekkür ederiz."

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kütahya Merkez Seyitömer Çok Programlı Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)