Kütüphanemize 300 Kitap Bağışı

Geçen sene oluşturmuş olduğumuz okul kütüphanemize Kütahyalı emekli kütüphane memuru Zeki Aktürk ve eşi Seyyare Aktürk 300 kitap bağışında bulundu.

Okulumuzu ziyaret eden Aktürk ailesi getirmiş oldukları kitapları öğrencilerimize dağıttılar. Öğrencilerimizle kitaplar ve kitap okumanın önemi üzerine konuşma fırsatı buldular. Kütüphanenin aktif kullanıldığını gören Zeki Aktürk Bey memnuniyet ve sevincini ifade etti.

Okulumuz Türkçe öğretmeni Habibe DOĞRUOĞLU, "Kütüphanemiz için yapılan kitap bağışı bizim için çok kıymetli.Öğrencilerimizin köyde kitaplarla buluşup yeni ufuklara yolculuğa çıkacağı en önemli yer kütüphanemiz.Kütüphanemizdeki kitap çeşitliliği ve sayısının niteliğiyle birlikte artması oldukça önemliydi.En kısa zamanda raflarda bağışlanan kitaplarımız çocuklarımızla buluşacak.Zeki Bey ve Kıymetli eşi Seyyare AKTÜRK'e  yapmış oldukları kitap desteği için teşekkür ederiz."dedi.

Okulumuz Müdürü Ali Osman KILIÇ, "Dereköy İlk ve Ortaokulu olarak kitap okumanın öneminin ve çocuklar üzerindeki her alanda olumlu etkisinin farkındayız. Farklı projelerle kitap okumayı öğrencilerimize sevdirip aktif hep birlikte okumaya teşvik etme gayretindeyiz.Birlikte kitap okuma ve söyleşi faaliyetlerimiz devam etmekte. Kütüphanemiz artık öğrencilerimizin en uğrak mekanlarından.Bu bizler için sevindirici.Kütüphanemize kitap bağışında bulunan Zeki Bey ve Kıymetli eşi Seyyare AKTÜRK'e  yapmış oldukları kitap desteği için teşekkür ederiz."dedi.

Video haberi görüntülemek için buraya tıklayınız.

Kütahya Hisarcık Şehit Fatih Seven Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)