Lgs 2024 Sınavı Türkiye Birincisi Çağan Çelik'in Şahin Sevin İlkokulu Öğretmeni Hülya Yıldırım'a Emeklerinden Dolayı Çok Teşekkür Ederiz.

Çağan Çelik’in ilkokul öğretmeni Hülya Yıldırım, Şahin Sevin İlkokulu’nun deneyimli öğretmenlerinden biri olarak, öğrencisinin başarısından dolayı büyük sevinç ve gurur duyduğunu dile getirdi. Yıldırım, Çağan’ı tebrik ederken, bu başarının uzun yıllar süren disiplinli çalışmanın bir sonucu olduğunu vurguladı. Deneyimli öğretmen Hülya Yıldırım’ın daha önce de bir öğrencisi SBS birincisi olmuştu.

Çağan Çelik’in LGS’de elde ettiği bu başarı, eğitim camiasında ve Gölbaşı’nda büyük bir sevinçle karşılandı. Öğretmenlerinin ve ailesinin destekleriyle, Çağan’ın gelecekte de büyük başarılara imza atacağına inanılıyor. Baba Ercan Çelik, oğluyla gurur duyduğunu ve Çağan’ın bu başarıyı elde etmek için çok emek verdiğini söyledi. Baba Ercan Çelik, oğlunun bu başarısında pay sahibi olan ilkokul öğretmeni Hülya Yıldırım'a, Adem Bilhan Ortaokulu yönetimine ve Sınıf Rehber Öğretmeni Faruk Çelik'e de teşekkür etti.

Kaynak: Çağan Çelik, LGS’de Türkiye Birincisi OlduKaynak: Çağan Çelik, LGS’de Türkiye Birincisi Oldu

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Gölbaşı Şahin Sevin İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)