Lgs Komisyon Ziyaretleri

   Elbistan Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Vefa BUĞDAY, Liseye geçiş sınavı (LGS) ile tercih döneminde yerleştirme başvurusu yapacak öğrencilere rehberlik amacıyla okullarda kurulan "Tercih Danışmanlığı Komisyonu' çalışmalarını ziyaret etti. Ziyarete Rehberlik Bölüm Başkanı ve öğretmenleri de eşlik ettiler.

''KOMİSYONLARDAN BÜYÜK ÖZVERİ''

   Tercih Danışmanlığı Komisyonunda  görevli öğretmen ve idarecilerle bilgi alış verişinde bulunan BUĞDAY; "İlçemizde bulunan bazı okullarımızda  tercih komisyonları veli ve öğrencilerimize hizmet vermektedir. Komisyonlar, öğrenci ve velilerimize, ortaöğretim okul seçiminde göz önünde tutulması gereken hususlar, okul kontenjanları ve öğrencinin ilgi ve yeteneğinin alan seçiminde önemi, öğrenci ve ailesinin tercih etmeyi düşündüğü okulların fiziki koşulları, ulaşım, yatılılık gibi konularda dikkate alınması gereken konularda Tercih Danışmanlığı Komisyonlarımız büyük bir özveri ile çalışmaktadırlar' dedi.

''BUĞDAY'DAN KOMİSYONLARA TEŞEKKÜR''

  BUĞDAY, Tercih Danışmanlığı Komisyonlarının oluşturulmasında emeği geçen ve bu komisyonlarda  görev yapan tüm personelimize teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı, sevgili öğrencilerimizin arzu ettikleri ortaöğretim kurumuna yerleşebilmelerini; sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim öğretim hayatı geçirmelerini diliyorum' dedi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kahramanmaraş Elbistan Elbistan Rehberlik ve Araştırma Merkezi

Kaynak:https://elbistanram.meb.k12.tr/icerikler/lgs-komisyon-ziyaretleri_7619177.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)