Lise Gezisi Düzenledik

TEOG Sınavına girecek olan 8. sınıf öğrencilerimize liseleri tanıma gezisi düzenledik.

TEOG Sınavına girecek olan 8. sınıf öğrencilerimize Denizli´deki liseleri tanımaları amacıyla bir gezi düzenledik. Geziye 8. sınıf öğrencilerimizin tamamı katıldı. İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi, Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi, Gültepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, kazım Kaynak Anadolu Lisesi´nden oluşan gezimiz çok verimli geçti.

Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Hüsamettin KÜÇÜKÇAL´ı da ziyaret eden öğrencilerimiz, gezinin çok eğlenceli ve eğitici geçtiğini belirttiler. Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Hüsamettin KÜÇÜKÇAL, öğrencilerimize hediyeler verirken, gelecek yıl bütün öğrencilerimizi Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi´nde görmek istediğini söyledi. Okul Müdürü KÜÇÜKÇAL "Okulumuz Denizli´de ilk açılan Anadolu İmam Hatip Lisesi olup, köklü ve başarılı bir eğitim kadrosuna sahiptir. Her yıl onlarca öğrenciyi Türkiye´nin sayılı üniversitelerine göndermekteyiz. Okulumuzun başarı grafiği çok yüksek. Sizler de bizim büyük ve köklü ailemize katılın" dedi.

Denizli Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından öğrencilerimize öğle yemeği ikramında bulunuldu. Okulun halı sahasından ve spor kompleksinden çok etkilenen öğrencilerimiz, halı sahada mini bir de maç yaptılar.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Denizli Baklan Baklan İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)