Liselerde Bilim Uygulamaları Sempozyumu. . .

Tüm öğrencilerimizin girişimci, yenilikçi, dil becerisi yüksek, sorun çözebilen, sistematik düşünebilen, iletişime ve öğrenmeye açık, fikirlerini her ortamda ifade edebilen mutlu bireyler olarak yetişmesine imkân ve ortam sağlamak amacıyla Orta Öğretim Genel Müdürlüğünce hayata geçirilen "Liselerde Bilim Uygulamaları Programı" kapsamında “Biyoçeşitlilik” konulu sempozyum okulumuzda gerçekleştirildi.

İlimizdeki beş Fen Lisesi ve Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesinin katılımıyla gerçekleşen sempozyumun açılış konuşmasını İl Milli Eğitim Müdürümüz Ertuğrul TOSUNOĞLU yaptı. TOSUNOĞLU konuşmasına Keşap, Bulancak, Şebinkarahisar, Görele ve Giresun Merkez Fen Lisesi ile Hamdi Bozbağ Anadolu Lisesinden sempozyuma bildiri sunmak ve izlemek üzere gelen öğrencilerle danışman öğretmenlerini ve idarecileri selamlayarak başladı. Biyoçeşitliliğin ülkemiz ve dünyanın geleceği açısından hayati bir öneme sahip olduğunu vurguladıktan sonra bildiri sunacak olan öğrencilere başarılar diledi.

Bildirilerini başarıyla sunan öğrencilerimize ve danışman öğretmenlerine program sonunda katılım belgesi takdim edildi.

Büyük ilgiyle izlenen sempozyumda emeği geçen danışman öğretmenlere ve bildiri sunan öğrencilere teşekkür eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Giresun Merkez Giresun Fen Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)