Live To Live Etwinnig Proje Etkinlikleri

  Sınıf öğretmeni Nurgül BAYRAM koordinatörlüğünde yapılan  11 ortaklı Live To Live(Yaşamak İçin Yaşamak) projesi, öğrencilerin, dünya algısını geliştirebilmek, onların dünyanın değişimi ile ilgili olayları anlamalarını ve farkındalık kazanmalarını sağlamak, böylece öğrencilerde yaşanabilir çevre bilincini ve doğa sevgisini yerleştirebilmek için oluşturulmuştur. Ayrıca projenin amacı, gelecek nesillerin daha temiz bir dünyada yaşamalarına katkıda bulunmaktır.

   Projenin mart ayı etkinliği olarak; 21-26 Mart tarihleri arasında kutlanan "Orman Haftası" nda, okul bahçesindeki ağaçlar sulandı, ağaçların bakımı yapıldı, tohum kumbarası yapıldı, 22 Mart "Dünya Su Günü" nde ise kodlama etkinliği yapıldı.

Projenin nisan ayı etkinliği olarak; logo ve afişin puzzle çalışması ve kuş yemi yapıldı.

Projenin mayıs ayı etkinliği olarak; akrostiş şiir okuma ve e-book'ta hikâye yazma iş birlikçi çalışması  yapıldı. 9 Mayıs' ta eTwinning'in doğum günü etkinliği olarak öğrenciler kodlama çalışması yaptılar.

Haziran ayında proje etkinliği olarak;  Çevre Mühendisi Rojda ASLAN' ın katılımıyla gerçekleştirilen öğrenci ve velilerimize yönelik  bilgilendirici toplantı yapıldı.

Live To Live(Yaşamak İçin Yaşamak) Projesinin Tanıtım Videosunun Linki:

https://www.youtube.com/watch?v=GyS-H0fM4J4&t=20s

Live To Live(Yaşamak İçin Yaşamak) Projesinde Proje Boyunca Yapılan Etkinliklerin Sergilendiği Sanal Sergi Linki:

https://www.emaze.com/@ALOTLRRCZ/yaamak-n-yaat-projes-sanal-sergs

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İzmir Bayraklı Attaroğlu İlkokulu

Kaynak:https://attarogluilkokulu.meb.k12.tr/icerikler/live-to-live-etwinnig-proje-etkinlikleri_14145032.html
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)