Malatya / Darende Balaban Ortaokulu

Telefon:4226356335 Adres:Balaban Mahallesi Darende/MALATYA Web Sitesi:https://malatyadarendebalabanortaokulu.meb.k12.tr Malatya Okulları, Malatya Darende Okulları, Malatya Ortaokulları, Malatya Darende Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Malatya Ortaokul Haberleri, Malatya Darende Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://malatyadarendebalabanortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonEğitimde öncü konuma gelerek, ilçemizin temel değerlere bağlı, davranışları gelişmiş, akademik başarıyı ölçülü olarak artıran kaliteli okulu olmaktır.
MisyonDüşünme, anlama, araştırma ve sorun çözme yetkinliği gelişmiş;bilgi toplumunun gerektirdiği bilgi ve becerilerle donanmış; millî kültürü ve demokrasinin evrensel değerlerini içselleştirmiş; iletişime ve paylaşıma açık, sanatsal duyarlılığı ve becerisi gelişmiş; öz güveni, öz saygısı, hak, adalet ve sorumluluk bilinci yüksek; gayretli, girişimci, yaratıcı, yenilikçi, barışçı, sağlıklı ve mutlu bireylerin yetişmesine ortam ve imkân sağlamaktır.
Başarılar2015 TEOG 2. SINAVINDA DARENDE 1.NEBİ KÖSE
2.MAHMUT İPEK OLMUŞTUR.
2015 TEOG YERLEŞTİRME SONUCUNA GÖRE;4 TANE ÖĞRENCİMİZ FEN LİSESİ KAZANMIŞTIR.
Telefon4226356335
AdresBalaban Mahallesi Darende/MALATYA
İnternet Sitesihttps://malatyadarendebalabanortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriDarende İlçesine Bağlı Balaban Mahallesidir.Daha önce belde idi.Malatya´nın büyük şehir olması nedeni ile mahalle olmuştur.
UlaşımDarende İlçesine 17 km Uzaktadır.Malatya İline 91 Km uzaktadır.Servis,halk dolmuşu ve özel araçlarla sağlanıyor.Yol Darende Malatya arası tamamen dubledir.
Merkezden UzaklıkDarende İlçesine 17 km Uzaktadır.Malatya İline 91 Km uzaktadır.
Ders Saatleri08:30 Ders Başlama
15:10 Ders Bitiş
Isınma TürüKalorifer Kömür-odun
İnternet BağlantısıYok
Sportif EtkinliklerEtkin olarak yapılmaktadır.
  • Öğretmen Sayısı22
  • Öğrenci Sayısı115
  • Derslik Sayısı7
Kaynak:https://malatyadarendebalabanortaokulu.meb.k12.tr/44/06/721508/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)