Mamak'ta Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi Öğrencilerinden 4006 Bilim Fuarı Sergisi Büyük İlgi Çekiyor

8-9 Mayıs tarihlerinde Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi öğrencilerinin TÜBİTAK 4006 projelerini sergilediği etkileyici bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen etkinliğe Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Hayrettin Yılmaz ve Fatih Küçüker de katılarak öğrencilerin projelerini yakından inceledi.

Okulun öğrenci ve öğretmenlerinin emekleriyle hazırlanan sergi, bilimsel araştırma ve yenilikçi projelerin bir araya geldiği bir platform sunuyor. TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları kapsamında düzenlenen etkinlik, öğrencilerin bilimsel meraklarını ve araştırma yeteneklerini sergileme fırsatı sunuyor.

Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Hayrettin Yılmaz ve Fatih Küçüker, öğrencilerin projelerini büyük bir ilgiyle inceledi ve genç araştırmacılarla fikir alışverişinde bulundu. Sergide, çeşitli disiplinlerden gelen projeler arasında biyoloji, değerler eğitimi, sosyoloji, kimya ve fizik gibi alanlarda yapılan çalışmalar dikkat çekti.

Okul Müdürü Erdinç Mantıcı, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, “Öğrencilerimizin bilimsel meraklarını ve araştırma yeteneklerini geliştirmeye yönelik olarak düzenlediğimiz bu etkinlik, onların potansiyellerini keşfetmelerine ve yaratıcı düşünme becerilerini geliştirmelerine olanak tanıyor. Sergimize katılan Mamak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Hayrettin Yılmaz ve Fatih Küçüker’e teşekkür ederiz. Öğrencilerimizin çalışmalarını yakından inceleyerek onlara destek oldular.” dedi.

Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi öğrencileri, sergi boyunca ziyaretçilere projeleri hakkında bilgi vererek, çalışmalarını ve elde ettikleri sonuçları paylaştılar. Etkinlik, bilimsel merakı ve yenilikçi düşünmeyi teşvik etme amacıyla düzenlenen başarılı bir etkinlik olarak dikkat çekti.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Ankara Mamak Yavuz Sultan Selim Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)