Manisa / Köprübaşı Vali Muzaffer Ecemiş Ortaokulu

Telefon:0 236 571 3673 Adres:http//valimecemisortaokulu.meb.k12.tr Namık Kemal Mah. OkulSokak No2 Köprübaşı/ MANİSA Web Sitesi:https://valimecemisortaokulu.meb.k12.tr Manisa Okulları, Manisa Köprübaşı Okulları, Manisa Ortaokulları, Manisa Köprübaşı Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Manisa Ortaokul Haberleri, Manisa Köprübaşı Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://valimecemisortaokulu.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonTürk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, donanımlı ve iyi bir ahlaka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MisyonOkul yönetimince yapılan planlamaya göre geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın 1739 Sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu’nun 2. maddesinde belirtilen niteliklere sahip vatandaşlar olarak yetişmeleri için;
Ülkemizin ve geleceğimizin teminatı olan gençleri;
1-Atatürk ilke ve inkılaplarına yürekten bağlı, anayasada ifadesini bulan Türk milliyetçisi, milli ve manevi değerlerini tanıyan, vatanını ve milletini seven, hoşgörülü, bilimsel düşünceye açık vatandaşlar olarak gençleri yetiştirmek.
2-Medeni toplumların gerektirdiği sosyal ve kültürel davranışları kazanmış fertler olarak yetiştirmektir.
Telefon0 236 571 3673
Faks(236) 571 3298
Adreshttp//valimecemisortaokulu.meb.k12.tr Namık Kemal Mah. OkulSokak No2 Köprübaşı/ MANİSA
İnternet Sitesihttps://valimecemisortaokulu.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriManisa´nın en küçük ilçesi olup Demir köprü barajının yanında yer alır. Güney doğusunda Salihli Kuzey batısında Demirci ilçeleri arasında yer alır.Köprübaşı ilçemiz il merkezine 123 km Salihli İlçesine 52 km Uzaklıkta bulunmaktadır.
UlaşımOkulumuz İlçe Merkezinde yer almaktadır.En yakın otobüs terminali 50 km Demirci ve 50 km Salihli ilçelerinde bulunmaktadır. Tek bir seyahat firması Demirci istikametinden İzmir, Manisa ve İstanbul´a çalışmaktadır.Öğretmenlerimiz İlçe merkezinde ikamet etmekte olup taşımalı eğitim ile 86 öğrencimiz çevre köylerden 10 servis ile geliş gidiş yapmaktadırlar
Merkezden UzaklıkOkulumuz İlçe Merkezinde yer almaktadır.
Servis BilgisiFarklı Köylerden 10 Okul Taşıma Servisimiz bulunmaktadır.
Ders Saatleri08.50-15.45
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
Sportif Etkinliklerİl ve İlçe Spor Müsabakaları için erkek Futsal ve Kız Voleybol Takımları
Bilimsel EtkinliklerTÜBİTAK Bilim Fuarı, Fen Liseleri Proje Yarışmaları
ProjelerTR geneli Doğa Koleji Proje Yarışmasında bir projemiz 4. olarak dereceye girmiş ayrıca bu benim eserim yarışması için bir projemiz il değerlendirmesinden geçmiştir. Akhisar Fen Lisesi Proje Yarışmasında 2 Öğrencimiz İl 1. si, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan Ramazan ve İnfak Yarışmasında kompozisyon dalında İl 1.´si derecesi alınmıştır. Şehrim Benim Evim Projesi, Akşama Sizdeyiz Okula da Bekleriz Veli Ziyaretleri Projesi, Oku-Yorum Projesi, Köprübaşı´nın Çınarları Yaşlı Ziyaretleri Projesi, Beslenme Dostu ve Beyaz Bayrak Projeleri okul olarak yürütülen projelerdir.
  • Öğretmen Sayısı16
  • Öğrenci Sayısı125
  • Derslik Sayısı10
  • BT Odası Sayısı1
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://valimecemisortaokulu.meb.k12.tr/45/16/724823/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)