Manisa / Köprübaşı Yavuz Selim Ortaokulu

Telefon:02365712726 Adres:Temrek mahallesi, Hükümet caddesi, no 11 Köprübaşı/MANİSA
İlçe Merkezine 1 km, İl Merkezine 120 Km uzaklıktayız
En yakın otobüs terminali 50 km Demirci ve 50 km Salihli ilçelerinde bulunmaktadır. Tek bir seyahat firması Demirci istikametinden İzmir, Manisa ve İstanbul´a çalışmaktadır.
Web Sitesi:https://yavuzselim45.meb.k12.tr Manisa Okulları, Manisa Köprübaşı Okulları, Manisa Ortaokulları, Manisa Köprübaşı Ortaokulları, Ortaokul Haberleri, Manisa Ortaokul Haberleri, Manisa Köprübaşı Ortaokul Haberleri
Kaynak:https://yavuzselim45.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
VizyonVeli-öğrenci-öğretmen işbirliği ile geleceğe yön veren, başarıya aç, ulusal ve uluslararası alanda yetiştirdiği öğrencilerle model bir okul olmaktır.
Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde Türkiye’de adından söz ettiren, mezun ettiği her bireyin başarılarıyla Türkiye’nin gurur duyduğu ideal kurum olmaktır
MisyonSağlam karakterli, dürüst, kuvvetli, vatan ve millet sevgisi olan, insani, millet ve ahlaki değerlerle donanmış, ülkesine yararlı, okuyan, inceleyen, araştıran, milli ve evrensel değerleri tanıyan, benimseyen, araştırmacı, sorgulayıcı, problemlerini çözebilecek karar verme yeteneğine sahip kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi düşüncelerini savunabilen, başkalarının düşünce ve haklarına saygı gösteren görev ve sorumluluklarını bilincinde olan, başarının hazzına erebilen, hoşgörüsü ve anlayışı yüksek, iyi birer insan ve başarılı öğrenciler yetiştirmek için varız.
BaşarılarSBS´de il ve ilçe birinciliği
Badminton Yıldız Kızlar İl İkinciliği.
Telefon02365712726
AdresTemrek mahallesi, Hükümet caddesi, no 11 Köprübaşı/MANİSA
İlçe Merkezine 1 km, İl Merkezine 120 Km uzaklıktayız
En yakın otobüs terminali 50 km Demirci ve 50 km Salihli ilçelerinde bulunmaktadır. Tek bir seyahat firması Demirci istikametinden İzmir, Manisa ve İstanbul´a çalışmaktadır.
İnternet Sitesihttps://yavuzselim45.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriManisa´nın en küçük ilçesi olup Demirköprü barajının yanında yer alır. Güney doğusunda Salihli Kuzey batısında Demirci ilçeleri arasında yer alır.
UlaşımEn yakın otobüs terminali 50 km Demirci ve 50 km Salihli ilçelerinde bulunmaktadır. Tek bir seyahat firması Demirci istikametinden İzmir, Manisa ve İstanbul´a çalışmaktadır.
Merkezden Uzaklıkİlçe Merkezine 1 km, İl Merkezine 120 Km uzaklıktayız
Ders SaatleriDerse Başlama Saati: 09:00
Ders Bitiş Saati: 15:55
Isınma TürüKaloriferle ısınıyoruz
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı20
  • Öğrenci Sayısı161
  • Derslik Sayısı13
  • BT Odası Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://yavuzselim45.meb.k12.tr/45/16/725258/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)