Mardin / Artuklu Şakir Nuhoğlu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Telefon:04822123202--04822123202 Adres:Yalım Mahallesi 13 Mart caddesi Emniyet Müdürlüğü Karşısı No54 Artuklu MARDİN Web Sitesi:https://sakirnuhogluihl.meb.k12.tr Mardin Okulları, Mardin Artuklu Okulları, Mardin Anadolu İmam Hatip Liseleri, Mardin Artuklu Anadolu İmam Hatip Liseleri, Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri, Mardin Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri, Mardin Artuklu Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberleri
Kaynak:https://sakirnuhogluihl.meb.k12.tr
Okula ilk yorumu siz yazın!
Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)
Vizyon"Ne olmak istiyoruz?" istiyoruz ki..
Okulumuzda öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin.İstiyoruz ki her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin.
İstiyoruz ki okulumuzda hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişmesine yardımcı olmanın önemine inansın.İstiyoruz ki okulumuzda çalışanlar, gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun.
İstiyoruz ki okulumuzda herkes, her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.Öğrencilerimizi ülkemiz ve dünyamızın ihtiyaç duyduğu din, bilim, sanat ve kültür alanlarında yetkin, kültürel mirası değerlendirebilen, yaşanan hayatı yorumlayabilen, problemlere çözüm üretebilen, ahlaki olgunluğa sahip fertler olarak yetiştirerek yüksek öğrenime hazırlamak;
Yükümüzün ağır olduğunun farkındayız.bu yola sabırla, tahammülle, ibadet aşk ve vecdiyle girdik ve devam etme azmindeyiz.
MisyonŞakir Nuhoğlu Anadolu Kız İmam Hatip Lisesi olarak bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendilerine güvenen fertler olarak yetiştirilmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yüzyılın ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
İnanıyoruz ki öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmeleri ilk önceliğimizdir.
İnanıyoruz ki öğrencilerimiz bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımıza temel oluştururlar.
Bilgili, kültürlü, başarılı, kendine güvenen, kendi değerlerimizle beraber insanlığın ortak kazanımları olan evrensel değerleri özümsemiş, yaratılanı ´Yaradan´dan ötürü sevebilen, tabiatı tahrip değil imar eden, sorun değil çözüm üreten,farklılıkları doğal ve zenginlik kabul edip bunlardan yararlanmayı hedefleyen; insana, düşünceye, özgürlüğe, ahlaka, ve kültürel mirasa saygı duyan kişilikli fertler yetiştirmek için varız.
Telefon04822123202--04822123202
Faks(482) 212 3202
AdresYalım Mahallesi 13 Mart caddesi Emniyet Müdürlüğü Karşısı No54 Artuklu MARDİN
İnternet Sitesihttps://sakirnuhogluihl.meb.k12.tr
Harita
Yerleşim YeriEmniyet Caddesi Emniyet Müdürlüğü yanı Yenişehir/MARDİN
UlaşımOkulumuz şehir merkezinde yer almakta olup,13 Mart mahallesinde yer almaktadır.Şehiriçi minibüsleri ile kolaylıkla okulumuza ulaşım sağlanmaktadır.
Merkezden UzaklıkOkulumuz şehir merkezinde yer almakta olup,13 Mart mahallesinde yer almaktadır.
Ders Saatleri08:00-15:10
Yabancı Dilİngilizce
Isınma TürüKalorifer
İnternet BağlantısıFatih Projesi Fiber İnternet
  • Öğretmen Sayısı36
  • Öğrenci Sayısı443
  • Derslik Sayısı16
  • Kütüphane Sayısı1
  • Yemekhane Sayısı1
Kaynak:https://sakirnuhogluihl.meb.k12.tr/47/01/748534/okulumuz_hakkinda.html (Son Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2022)