Meclis Başkanı ve Üyeleriyle İlk Ziyaretimizi Gerçekleştirdik.

Okul Öğrenci Meclis Başkanı, Başkan Yardımcısı ve Üyeleriyle birlikte ilk ziyaretimizi geçrekleştirdik. Çiçeği burnunda Başkanımız, Yardımcımız ve Üyelerimizle 24 Kasım´da İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bekir ASLAN´ın öğretmenler gününü kutladık.

Okul Öğrenci Meclis Başkanımız 4-A Sınıfı Öğrencisi Ecrin Dilem KORAL, Başkan Yardımcımız 3-C Sınıfı Öğrencisi Mustafa Sıtkı ÖZTÜRK, Katip Üyelerimizden; 2-C Sınıfı öğrencisi Zeynep Ilgın ŞAŞMAZ, 4-E Sınıfı öğrencisi Tuğba SEÇAL, 4-B Sınıfı öğrencisi Beril BOLAT ve Bilsem Öğrencilerimzden 3-C Sınıfı Başkanı Mustafa Poyraz KARA; Okul Müdür Yardımcımız Veysel KUL, 1-A Sınıfı Öğretmenimiz Ayben TAŞ, 3-B Sınıfı Öğretmenimiz Özgür CAN ve 4-B Sınıfı Öğretmenimiz Serkan PAZAR´la birlikte Erbaa İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bekir ASLAN´a ziyarette bulunup öğretmenler gününü kutladık.

Bizle yakından ilgilenerek, öğrencilerimizle hoş sohbet eden Sayın Bekir ASLAN, 24 Kasım Öğretmenler Gününde, bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret bitiminde bizi uğurlarken, İlçe Milli Eğitim Katındaki Akıllı Tahtadaki slaytı gören öğrencilerimiz şaşırdı ve çok sevindi. Konuşmamız sırasında  çekilen fotoğraflardan oluşan  slayt gösterisini izleyen minik öğrencilerin mutluluğu ise gözlerden kaçmadı. İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Bekir ASLAN´a sıcak ilgisinden ve hoş sohbetinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü tekrardan kutluyoruz. Hayatta olmayanlara ise Allah´tan rahmet diliyoruz.

 

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Tokat Erbaa Fevzi Çakmak İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)