Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Öğrencilerinden Muhteşem Veda

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürlüğü 8. Sınıf öğrencileri için 3 Haziran’da  “Kep Atma Töreni” düzenledi.

Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürlüğü 8. Sınıf öğrencileri için 3 Haziran’da  “Kep Atma Töreni” düzenledi.

Okul bahçesinde düzenlenen törene ilçe milli eğitim müdürü Şenel Bulut, Bulancak ilçe emniyet müdürlüğünden Komiser Faruk Gök, okul müdürleri ve velilerin katıldığı görüldü. Törene yoğun katılım olduğu gözlendi.

Akşam 19.30 saatlerinde altı şubede okuyan öğrencilerin alandaki yerini alması ve Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program okul müdürünün, öğretmenler ve öğrenciler adına yapılan konuşmalarla devam etti.

Okul müdürü Mustafa Gündoğdu, nazlı bir çiçek gibi yetiştirdikleri öğrencilerinden ayrılmanın hüznünü yaşadıklarını dile getirdi.  Gençlerin bu ülkenin geleceği olduğunu, yarınların aydınlık olması için gençlerin çok iyi yetiştirilmesi gerektiğini belirterek okul olarak tüm öğretmenlerimizle birlikte bu amaç uğrunda çalışmalarını sürdüklerini ifade etti. Okul müdürü Mustafa Gündoğdu, öğrencilere bir üst öğretimde ve hayatlarında başarı dileğinde bulunarak konuşmasını bitirdi.

TEOG’ta Türkiye 2.si olarak derece yapan 8/B sınıfı öğrencisi plaketini aldıktan sonra anı kütüğüne isimliğini çaktı. Dereceye giren 8/B Sınıfı öğrencisi Zeynep Sarı ve 8/E sınıfı öğrencisi Serranur Hamide Şengül’e plaketleri verildi.

Öğrencilere günün anısına düzenlenen belgeleri şube rehber öğretmenleri tarafından verildi. Renkli ve duygu dolu anların yaşandığı gecede sınıf temsilcileri tarafından mezuniyet pastası kesildi.

Öğrenciler, söyledikleri veda şarkısının ardından konfetiler eşleği ve havai fişek gösterisi ile kep atma coşkusunu doyasıya yaşadılar.

 

Gece, öğrencilerin canlı müzik eşliğinde eğlenmesi ile son buldu.


Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Giresun Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)