Mehmet Altay Öğretmenimizden Eğitime Gönüllü Destek

OKulumuzda sınıf öğretmenliği yapan Mehmet Altay'ın öncülüğünde "Türkiye Uzaktan Eğitim Akademisi" adı atlında bir araya gelen 80 öğretmen, gönüllü eğitim desteği veriyor.Vali Ali Akan Ailesi olrak öğretmenimizi gönülden tebrik ederiz.

 

 

 

OKulumuzda sınıf öğretmenliği yapan Mehmet Altay'ın öncülüğünde "Türkiye Uzaktan Eğitim Akademisi" adı atlında bir araya gelen 80 öğretmen, gönüllü eğitim desteği veriyor.

Altay'ın sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı duyuru üzerine toplanan öğretmenler, ana okulundan lise son sınıfa kadar olan dersler için içerikler oluşturdu.

Yaklaşık 3 hafta önce hayata geçen akademi kapsamında öğretmenler hazırladıkları ders içeriklerini ve videolarla desteklenen eğitim setlerini dijital ortama yükleyerek kullanımına sundu.

Kurucu Mehmet Altay,  yeni tip koronavirüs (Kovid-19) nedeniyle öğrencilerin eğitim desteğine ihtiyacı olduğunu düşünerek yola çıktığını belirterek, 80 öğretmenin de kendisine destek verdiğini söyledi. Öğretmenimiz M. Altay, "https://sites.google.com/view/tuzea/ana-sayfa?authuser=0" internet adresiyle ulaşılan dijital içeriklerin ücretsiz şekilde herkese açık olduğunu ifade etti.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Karaman Merkez Vali Ali Akan İlkokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)