Mehmet Uzal Sbl´den Kardeş Sofralara Ulaşıldı

Okulumuz Öğretmen ve Öğrencilerinin katılımıyla "Mehmet Uzal SBL´den Kardeş Sofralara" adlı Sosyal Sorumluluk Projemiz için hazırlanan yardımlar sahiplerine ulaştırıldı.

   Okulumuzda değerler eğitimi çerçevesinde Mayıs ayında yardımlaşma konulu “Mehmet Uzal SBL´den Kardeş Sofralara” adlı bir proje hazırlandı. Proje kapsamında sınıflara bırakılan kolilere öğrencilerimiz harçlıklarıyla aldıkları kuru gıdaları bıraktılar. Ayrıca kullanılmayan kıyafetleri toplayarak yardım kolilerini oluşturdular. Burdur Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile temasa geçilerek acil ve öncelikli ihtiyacı olan 25 aile tespit edilerek yardımlar ailelere ulaştırıldı. Ayrıca toplanan kıyafetleri Burdur Belediyesi’ne ait gönülden gönüle mağazasına bırakıldı.

     Bu proje kapsamında öğrencilerimizin yüreklerindeki iyilik ve yardımlaşma duygusunu harekete geçirerek ihtiyaç sahipleri ile buluşturduk. Proje Koordinatörü olarak Özlem DİNÇTÜRK öğretmenimizi ve projede emeği geçen tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Burdur Merkez Mehmet Uzal Sosyal Bilimler Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)