Merkezimizde Görev Almak İsteyen Öğretmen ve Usta Öğreticilerin Dikkatine!

Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü, Halk eğitimimerkezlerinde çalışan veya çalışmak isteyen kişilerin mesleki tecrübesine katkı sağlamak amacıyla “UstaÖğretici Oryantasyon EğitimProgramı” hazırlamıştır. .Bu programa katılmayanlara görev verilmeyecektir. 

 

 

    Halk eğitimi merkezlerinde çalışan veya çalışmak isteyen kişilerin mesleki tecrübesine katkı sağlamak için Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü “Usta Öğretici Oryantasyon Eğitim Programı”  hazırlanmıştır. 

 Usta Öğretici Oryantasyon Eğitim Programı; halk eğitimi merkezlerinde görev yapan ve yapmak isteyen kadrolu öğretmenlere, kadrolu usta öğreticilere, ücretli uzman ve usta öğreticilere (alan lisans mezunu, alan ön lisans mezunu, alan meslek lisesi mezunu, yeterlilik belgesi olan kişiler, unutulmaya yüz tutmuş meslek/ sanatları icra eden kişiler) verilecek olup eğitim 5 gün ve 30 ders saati olarak planlanmıştır. 


İl merkezinde gerçekleştirilecek oryantasyon eğitimlerinin  herhangi bir takvime bağlı kalınmaksızın ihtiyaç duyulması ve 12 kursiyer sayısına ulaşılması hâlinde mahalli hizmet içi eğitim faaliyeti olarak açılabilecektir.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Kars Sarıkamış Sarıkamış Halk Eğitimi Merkezi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)