Mesleki Eğitim Erasmus Akreditasyonu İçin Öğrenci Seçimi

Okulumuz Bilişim Teknolojileri, Elektrik-Elektronik Teknolojisi ve Kimya Teknolojisi alanındaki öğrencilerine yönelik Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinatörlüğünde hazırlanan 2022-1-TR01-KA121-VET-000059847 nolu  Mesleki Eğitim Erasmus Akreditasyonu kapsamında belirlenecek AB ülkesinde 21 gün staj görecek öğrencilerin katılımcı seçmeleri başlamıştır.

Projeye katılımcı olarak okulumuzun 10 ve 11. Sınıflarında okuyan aktif öğrenciler dahil olacaktır. Katılımcı adaylar Erasmus + Katılımcı Başvuru Formunu buradan https://forms.gle/2a6nCqAjCX5ZReJk9 bilgilerin doğruluğundan emin olarak titizlikle doldurup online olarak göndereceklerdir. Buradaki bilgilerin doğruluğundan adayların kendisi sorumlu olacaktır. Bu kapsamda başvuru şartlarını sağlayan katılımcı adayları ilk önce 160 saatlik A2 seviyesinde İngilizce eğitimine alınacaktır. Yapılacak sınavda başarılı olanlar kendileri ve velileriyle mülakata alınacak olup Proje Yürütme Komisyonu tarafından asil ve yedek öğrenci katılımcıları kesinleştirilecektir.


ÖĞRENCİ SEÇİM KRİTERLERİ

a)Temsil yeteneğine sahip olmak.

 

b)Projeye katılımda gönüllü olmak.

 

c)Sene sonu not ortalamasının en az 60 olması. (Bu şartı sağlayan yeterli sayıda öğrenci olmazsa başarı sıralamasına göre seçilecektir.)

 

d)Yabancı dil dersinin en az 60 ve üzeri olması. (Bu şartı sağlayan yeterli sayıda öğrenci olmazsa başarı sıralamasına göre seçilecektir.)

 

e)Disiplin cezası almamış olmak.

 

f)Sürekli hastalığı olmaması ve seyahat konusunda engelinin olmaması.(Doktor raporu istenecektir)

 

g)Sosyal olmak ve sosyal faaliyetlere gönüllü katılıyor olmak.(sosyal etkinlik modülü üzerinden projeye katılım başvurusu yapanların durumları incelenecektir)

 

h)Teknolojiyi aktif olarak kullanabilmek.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Yalova Çiftlikköy Aksa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)