Mesleki Eğitim ve İstihdam Fuarı Başlıyor

Müdürlüğümüz tarafından düzenlenen ve Yalova ilimizdeki Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerini bir araya getirecek olan MESLEKİ EĞİTİM VE İSTİHDAM FUARI, 15 Haziran 2022 tarihinde açılıyor.

Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Yalova ilimizdeki Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleriyle istihdam kuruluşlarının öğrencilerle bir araya geleceği MESLEKİ EĞİTİM VE İSTİHDAM FUARI, 15 Haziran 2022 Çarşamba günü açılıyor.

Yalova ilimizdeki Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerini bir araya getirecek olan MESLEKİ EĞİTİM VE İSTİHDAM FUARI, 15-16 Haziran 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri ile birlikte istihdam kuruluşlarının da bir araya geleceği fuar, ziyaretçilerini 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanında ağırlayacak.

Fuar, ortaokul ve lise öğrencileriyle birlikte istihdam olanakları konusunda bilgi almak isteyen vatandaşlara da hitap edecek. Fuarda Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri bölümlerini tanıtarak ve yaptıkları çalışmaları sergileyerek ziyaretçilerine bilgi verecek. İstihdam kuruluşları da iş olanakları, krediler ve mesleki eğitimle ilgili hem öğrencileri hem de vatandaşları bilgilendirecek.

Ayrıca iki gün boyunca okullar tarafından gerçekleştirilecek sunumlar, gösteriler, konserler ve atölyelerin yer alacağı fuar; 7'den 70'e tüm ziyaretçilerini bekliyor olacak.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Yalova Çınarcık Çınarcık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)