Mesleki Eğitimi Tanıtma ve Mesleki Eğitime Yönlendirme Toplantısına Katıldık. .

Ortaöğretime geçiş sürecindeki öğrencilerin mesleki eğitime yönlendirme ve rehberlik etkinliklerinin artırılması çalışmalarının ele alındığı Mesleki Eğitimin Tanıtılması, Mesleki Eğitime Yönlendirme ve Rehberlik Çalışmaları İzleme ve Değerlendirme Toplantısı düzenlendi.

Yalova Valisi Dr. Hülya Kaya başkanlığında Yalova Sanayi ve Ticaret Odası Konferans salonunda düzenlenen toplantıya; İl Milli Eğitim Müdür Vekili Vedat Demir, Yalova Makine İhtisas OSB Yönetim Kurulu Başkanı Direnç Özdemir, Cemre Tersanesi CEO'su Sefer Karot, AKSA İnsan Kaynakları Direktörü Bengisu Taş ve Okay Taş Madencilik Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Demirtaş, mesleki ve teknik lise müdürleri, ortaokul müdürleri, ortaokul rehber öğretmenleri ve okulumuzu temsilen okul müdürümüz Hüseyin NALBANT katıldı.

Toplantıda, mesleki eğitimin önemi ve yapılması gereken çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verildi.

Katılımcılara mesleki eğitimin ne kadar önemli olduğu, diğer okullara göre oranlarının artırılması gerektiğini, nitelikli insan gücü ve kalifiye eleman ihtiyacı gibi konular vurgulandı.

Toplantı, katılımcıların soru ve sorunlarının dile getirilmesi ve çözümü için yapılması gereken önerilerin değerlendirilmesi ile sona erdi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Yalova Çiftlikköy Aksa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)