Mevlid - İ Nebi Programında Büyük Sürpriz

OKULUMUZUN TEMELİ ATILIYOR

YALVAÇ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ VEFEN VE SOSYAL BİLİMLER PROJE OKULU TEMELİ ATILIYOR

Yalvaç Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulundan coşkulu mevlid-i Nebi kutlaması. Yalvaç Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) doğumunun 1452 yıl dönümünü mevlid-i Nebi haftasında coşkulu bir programla kutlandı. Yalvaç İmam Hatip Ortaokulununda katkıda bulunduğu program Fen Lisesi toplantı salonunda 29 Eylül 2023 Cuma günü saat 15.00'da gerçekleşleşti.

Başta İlçemizin hayırseverlerinden Mustafa BÜYÜKKUTLU, Belediye Başkanı Halil Hilmi TÜTÜNCÜ, Yalvaç başsavcısı Murat KARA, Ağır Ceza Reisi Furkan UYSAL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet EROL, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Yalvaç Müftüsü Muhammed Yusuf YAŞAR, Ak Parti İlçe Başkanı Gencer KONDAL, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bülent OKUMUŞ olmak üzere diğer protokol üyeleri, öğretmenler ve öğrencilerin katıldığı programda duygu dolu anların yaşanılmasına sebep oldu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ile başlayan program Kuran-ı Kerim tilavetiş günün anlamını belirten konuşmalar, ilahiler, slayt gösterisi, 40 hadis oratoryosu ile devam etmiş hatim dua ile sona ermiştir.

Programın sonunda ise en büyük sürpriz Mustafa BÜYÜKKUTLU tarafından açıklandı. Hayırsever İş Adamı Mustafa BÜYÜKKUTLU yaptığı konuşmasında 16 derslikli Yalvaç Anadolu İmam Hatip Lisesi’nin 16 Ekim 2023 tarihinde temelini atılacağını duyurması ve bütün Yalvaçlıları temel atma törenine davet etmesi büyük sevinç ve heyecanla karşılandı. Yalvaç İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Erol’un çiçek takdimiyle duygu dolu anlar yaşandı. Yalvaç İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet EROL program hazırlayan Yalvaç Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür ederek program sona erdi.

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

Isparta Yalvaç Yalvaç Anadolu İmam Hatip Lisesi

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)