Mezun Oluyoruz!

Prof. Dr. Osman Öztürk İmam Hatip Ortaokulu, 2023-2024 eğitim öğretim yılı mezuniyet törenini coşkuyla kutladı. Bu özel gün, öğrencilerin ortaokul hayatlarının bir dönemini sonlandırırken yeni bir başlangıç yapmalarını simgeliyor. Mezuniyet törenine öğrencilerin yanı sıra aileler, öğretmenler ve okul personeli de katılım gösterdi.

Tören, okul bahçesinde gerçekleşti ve saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından başladı. Kur’an-ı Kerim tilavetinden sonra okul müdürü Vahide CEYLAN günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaparak öğrencilere başarılar diledi ve mezun olan öğrencilere gelecekleri için iyi dileklerini sundu.

Okul birincisi 8/A sınıfından Kübra ÖZBALTA okul birincisi olarak konuşmasını yaptı. Törenin devamında bayrak ve flama taşıyıcısı öğrencilerimiz Kübra ÖZBALTA ve Ayşe Zülal YAŞAR, bir alt sınıftaki arkadaşlarına bayrak ve flamayı emanet etti. Öğrencilerimizin hazırladığı Semazen Gösterisi ve ünlü sanatçı Yusuf KARAGÖZ ilahileri ile programa renk kattı.

Törende öğrenciler, kep fırlatma geleneğini gerçekleştirdi ve bu, mezuniyetlerini kutlamak için birlikte sevinç dolu bir an oldu. Tören sonrasında öğrenciler ve aileleri, birbirlerini tebrik ederek hatıra fotoğrafları çektirdi ve bu özel günü kutladı.

Prof. Dr. Osman Öztürk İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerimizin bu 4 yıldaki akademik ve sosyal başarılarını kutlar, Rabbimden gelecek yolculuklarında kendisine ve öğrencilerimize  yakışır bir yaşam dileriz.

 

Haberin devamını okumak için buraya tıklayınız.

İstanbul Bahçelievler Prof. Dr. Osman Öztürk İmam Hatip Ortaokulu

Yorumlar (0)
Resimsiz
Yorumunuz en az 10 karakter olmalıdır.(0)